Co Vám pomohlo na psychiku? My sme prišli o prvé dieťatko v piatom mesiaci. Snažili sme sa dva roky 😔
Už som sa s tým v rámci možností vyrovnala, ale to tu nechcem riešiť. Ako byť v pohode, nemať sex len pre spermie a nebyť nešťastná keď vidíš, že všetci majú bábo, len my nie. Tak strašne chcem byť v pohode no nedá sa to niekedy. Co pomáha vám? Často si predstavujem ako sme už doma traja a potom sa zobudím do tejto reality.
Mne nepomaha nic, ani dat si pauzu od sexu ani dovolenky ani nic...tiez sa snazime dva roky, prve tehotenstvo nedopadlo dobre a odvtedy stale nic...to ze chceme deti nato sa neda prestat mysliet ani zrazu sa robit, ze tak este ich nechcem...treba sa s tym len zmierit, ze to trva a uzijeme.si to o to viac ked to pride..ale to, ze si predstavujes ,ze ste traja s tym neprestavaj..sila myslienky je totiz silna 🙂
@sunny8 ďakujem, veľmi pravdivé slová, ja viem. Fakt rozmýšľam, že sa na to vykašleme a budeme myslieť viac iba na seba. Že trochu schudnem, budem viac športovať a robiť to, čo sa robiť dá v týchto časoch. Ďakujem za tvoje slová 🙏
Maternica musí ísť von? Veď veľa žien má bábo s myomom. Je to až také zlé?
Už to má zle bohužiaľ :( .. držím palce 🍀 práca so sebou samou je veľmi dlhý a ťažký proces ale potom príde vytúžené ovocie 🙂 užívaj si čas sama so sebou kým ho ešte máš 🙂 a príde aj dieťatko
@misiatko14 veru je to ťažké.. Viem, že nás je určite veľa. Je to smutné, že to takto musí byť. A aj mate dáke problémy keď sa nedarí? My sme podstúpili už aj kadejaké vyšetrenia. No v podstate nič hrozné nezistili. Musíme byť asi len trpezlive 🙂
@sunny8 ďakujem pekne 🙏
Jedna moja známa pracuje v materskej škole. Je mladučká, nedávno sa vydávala. Po 3-ročnej skúsenosti v MŠ povedala, že deti nechce...
@panelacikova 😃 no to je síce milé, ja pracujem v obchode a keď prídu velmi umravcane deti krutim očami lebo však po celom dni.. Ale svoje je iné.. A tiež ich nebude mať doma 20 ako v škôlke. A človek si zvykne 🙂
ja viem.... chápem ťa. od 18-tky som túžila po dieťati, dočkala som sa v 32.rokoch.... čiže viem, čím si prechádzaš a čo asi cítiš... dnes má 10 a ja mám totál nervy... a fakt už neviem, kam z konopí občas..., správa sa tak, ako sme sa my správali možno v 16-tich rokoch.. totálna puberta. je to hrozné. a celkovo deti sú v súčasnosti akési iné... aj preto si myslím, čo má/nemá prísť to príde/nepríde... žiť sa dá naplno tak či tak 🙂
Neviem odkial si,ale v komarne je liecitel..neviem,ci na to veris,ale vyliecil vela ludi..je nieco ako homeopat,ale lieci bez dotyku..ak by si chcela,skus 🙂.vola sa Ivan Nagy 🙂
@panelacikova hej, to ja vzdy hovorim, ze pri tuzbe po dietati si kazdy predstavuje to male ruzove spiace babatko, potom este mozno takeho roztomileho skolkara. Ale nikto si nepredstavi uz jedoviteho pubertaka, este k tomu leniveho, s poznamkami a stvorkami v ziackej, lebo aj take su deti😁
Normalka, ist k nam do jasli na prax. To cloveka trosku tukne a pride na to, ze deticky nie su iba chutnucke. Aspon u nas to vsetkych prebralo z iluzii vratane mna. Treba asi aj druhy pohlad, Ci pomoze v tomto pripade tazko povedat, ale minimalne sa clovek unavi za den z deti ako pes a uz tak nejde po checkovani ovulky
Ja by som možno poradila, aby ste si našli koníček, záľubu v niečom inom, na ktorý sa zameriate. Napr si zobrať steniatko - dve do dočasnej opatery. Budete ho mat doma ako televízor, pri starostlivosti nebudete mat čas mysliet na nič iné.. veľa párom sa tak zadarilo, keď sa prestali sústrediť na plodenie a začali zit.. držím palce🌹
tak ako podla mna je tiez pravda, ze takto daleko asi nezajdes. treba mysliet na seba a hlavne na vas dvoch aby ste si ten zivot aj trocha uzili a nie len sa proste trapilii
len taka poznámka neobhryzaš si nechty a skús pani Annu Kopáčovú z Vrbového za tou chodia ženy ktoré nemôžu otehotnieť lieči pomocou byliniek a čajov jej kontakt Anna Kopáčova pracuje utorok,streda,štvrtok, vždy po 17 hodnine treba volať tč 0903 037 131 a je aj tu pani Kopáčova pod nickom bylinkarkaaa za radu nič nedáš aspoň sa dozvieš veľmi držim zo❤🙏 drž sa a bojuj a ešte jedna moja rada ked najmenej to budeš čakať vtedy to príde ak naozaj už vzdaš vtedy zostaneš tehotna to mi ver strata dietatka nikdy nepreboli aj nám zomrela dcérka ale žiť sa musi dalej ja to nevydim nejako čierne skvôr ružové ak by to bolo viac rokov sú páry čo čakajú aj 10 rokov moja sestra čakala 7 rokov a dva je to už sice nie dobré ale vždy to je menej ako tých 7 alebo 10 rokov myslim si na 100 percent že dieťatko mať budete ale asi všetko má svoj čas.
Vieš čo my sa tiež "snažíme" už rok a pol. Mne pomohlo to úplne vypustiť z hlavy. Teda žiadne testy, inofolik ani čaje ani nič nesledujem sa až som sa skoro sama seba presvedčila že dieťa ani nechcem 😂 naozaj máme sex len keď máme chuť....samozrejme že by som sa potešila keby sa zadarí ale už sa vôbec netrapim. Čo ma prísť príde a s mužom sme sa dohodli že keby sa nám aj nikdy nepodarí budeme šťastní aj tak. Držím ti palce ❤️
No ja som dva roky pocuvala ako mame vsetko v poriadku, chodili sme do car kde sme podstupili iui nikto nevedel co s nami a nakoniec som zmenila centrum tam mi povedali, ze mam pcos a este som zmenila aj endokrinologicku a ta mi tiez povedala, ze stitnu nemam na tehotenstvo ok...taka zlost ze az...ale co uz snazime sa dalej a verim, ze nakoniec sa podari prirodzene 🙂
@miiriaam ahoj, vies mi prosím napísať nejake bližsie info ohladne toho liecitela Nagyho?najdem ho niekde na nete?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nauč sa prijímať veci také aké sú .. všetko totiž príde v správnom čase. Strata dieťatka vždy bolí a neviem si predstaviť ako dlho trvá kým sa s tým človek výrobná keďže som to našťastie nezažila .. daj si na čas od sexu pauzu. Rob niečo čo ťa ukľudní užívaj si čas sama so sebou choď do prírody alebo venuj sa nejakému koníčku. Jednoducho ja nejaký čas vypni. *A nebyť nešťastná keď všetci majú bábo len my nie* - tento výrok nie je pravdivý. Nie všetci majú bábo. Moja kamoška už bude mať 26 má myomy na maternici a maternica musí ísť von. Odmalička túžila po veľkej rodine a už nemá žiadnu šancu keďže maternica musí byť vybratá. Nemá ani jedno dieťatko. Ty stále šancu máš nevzdávaj sa 🙂
Želaj si to odhod všetok strach a dôveruj svojmu želaniu 🙂❤️ jedného dňa to príde ..