Ako prebieha mimomaternicové tehotenstvo?

10. jún 2020

Tie co ste zažili mimo maternicove tehu, aké ste mali príznaky? A ako to potom celé prebiehalo keď vám to zistili?

spajki
10. jún 2020

Ahoj ja som zažila mimomaternicove tehotenstvo minulý rok v marci presne na MDŽ.U mňa priznaky mierne špinenie ale silná bolesť v pravej strane pod bruchom..problem bol v tom ze som ani nevedela ze tehotna som kedze mam nepravidelny menzes som to ani nejak neriesila az ked mi to uz dlho meskalo skocila som na gyndu..doktorka mi povedala ze okamzite mam bezat do nemocnice no dovod nepovedala,az v nemocnici som zistila co sa vlastne deje..tam mi nadali ze kde som bola doteraz ze mam uz krvacanie do brucha..este v ten den som isla na vyber prisla som o vajecnik..3diery v bruchu zotavovanie trvalo mne 3tyzdne chodila som stale skrcena bolelo to dost..pol roka nato som zas otehotnela a dnes uz mam doma mesacneho syna..

ajka0207
10. jún 2020

Kamaratka zazila, nemala ziadne priznaky, vynechal jej menzes, spravila si test, bol pozitivny a potom jedneho dna v praci prudka bolest brucha, prisla po nu sanitka, uz len konstatovali o co sa jedna, operacia a prisla o vajcovod.

nikoletka1986
15. jún 2020

Ja som dotala normalne menstruaciu. Po nej asi na 10. den hnede spinenie. Bolest na pravej strane. Utobila som si test a bol pozitivny. Isla som k lekarke a nechali si ma po krvnych testoch v nemocnici. Hcg stupalo ale nie dvojnasobne. Dostala som injekciu na ukoncenie tehotenstva. O vajcovod som neprisla.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre