Ako pomôcť nízkej sliznici?

beruska1108
3. sep 2020

Ahojte. Bola som u Dr a povedal ze mam vraj nízku sliznicu nepovedal koľko a mňa to vtedy ani nenapadlo sa spýtať len vraj to môže byť problém otehotniet. Na druhý týždeň idem na kontrolu a budeme to sledovať.. Mate nejake Triky ako pomôcť aby sama pekne rástla? Dneska som začala s červeným vínom samozrejme všetko s mierou 😁. Za rady ďakujem

eduvalia
3. sep 2020

@beruska1108 je dolezite vediet, ktory den cyklu si.

beruska1108
autor
3. sep 2020

@eduvalia bola som tam včera 10dc a povedal ze na tento deň cyklu je sliznica nizka

eduvalia
3. sep 2020

@beruska1108 moze to byt pravda ale aj nemusi. Ono dost zalezi od dna cyklu, ako dlhy byva cyklus pripadne kedy je ovulacia. Sliznica dorasta rychlo pred terminom ovu, jedine, ak by si mala problem s dorastanim. To vie odsledovat jedine gynekolog, pripadne nasadit liecbu.

eduvalia
3. sep 2020

@beruska1108 pomaha na to alchemilkovy caj, pije sa od 1DC do ovu, potom uz nie.

beruska1108
autor
3. sep 2020

@eduvalia ovu podľa Sona by mala byť pondelok škoda ze som si nezapamatala koľko merala sliznica lebo niečo vravel ach. No v stredu idem na kontrolu že čo a ako. Len com chcela vedieť ci sú nejaké babské rady na tu sliznicu. Alchlemikovy čaj už nestíham ten by som skúsila na ďalší cyklus ale ďakujem za radu

janetinka27
7. sep 2020

@beruska1108 neviem ti sice poradit, ja mam opacny problem,sliznicu mam az moc vysoku. keby sa dalo,podelila by som sa s tebou 🙂 drzim palce 🙏

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre