Ako podporiť ovuláciu?

rivini
16. feb 2021

Ahojte,
chcela by som vás poprosiť o vami overené tipy na podporu ovulácie. Som polroka po MA, predtým ukážkový cyklus, no od potratu chaos v cykle, chaos v ovulácii - podľa BT prebehla zatiaľ len 2x. Lekárka chce ešte počkať, kým mi nasadí lieky, či sa telo spamätá samo. Úprimne, ja sa tiež veľmi nehrniem do brania hormónov, stačili mi teda tie výkyvy spôsobené hormónmi krátko po MA. Máte nejaké vyskúšané prípravky, vďaka ktorým ste podporili ovuláciu? Inofolic beriem pravidelne, alchemilkový čaj pijem tiež, agnus castus som už tiež vyskúšala...vďaka!

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
niki10713
3. mar 2021

@rivini svagrina sa snazila 2roky,tiez jej poradili inofolic no zaroven jej povedali aby namiesto toho kupila inositol a podarilo sa jej otehotniet,my sa s muzom tiez snazime sice len 2 mesiace no po ms som zacala aj ja brat inositol uvidime ci sa zadari

rivini
autor
4. mar 2021

@niki10713 inofolic a inositol obsahuju obe latku inositol, len inofolic obsahuje uz aj kyselinu listovu, cize ju potom netreba brat zvlast. No citala som, ze inositol pomaha hlavne pri PCO, teda pri inzulinovej resistencii.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre