Ako prosím vás podporiť plodný hlien keď nemám žiadny? Pripadne ak je tak je mliečny biely celý cyklus.
Tak bud nemas ovulaciu alebo to jednoducho nevies rozoznat.
@ivangeline ovulaciu mam odsledovanu BT a testami takže ju mam ale plodný hlien nemám není som sprostá a vidím snáď ešte. Ja som sa pýtala na niečo iné
Na podporu dozrievania vajicok je velmi dobry inozitol. Neviem ci to zmeni aj ten hlien, nakolko ten sa tvori prasnutim obalu vajicka, ak sa nemylim. Ale tak hlavne je spravne dozretie vajicka.
Prijimat dostatok tekutin cez den, v noci spat v zatemnenej miestnosti, ziadne modre svetlo dve hodiny pred spanim (dolezitost spanku + hormon melatonin a jeho vplyv je vysvetleny v knihe Plodnost, cykly a vyziva) - aj toto ma plyv na jasnost priznakov plodnosti (a teda v konecnom dosledku aj lahsie rozoznanie druhu hlienu)
...plodny hlien nevieš podporit. Hlien celkovo tekutinami. Dodrziavat pitny rezim. A sledujes si to ozaj pri kazdom pouziti wc?
Grep, grepová šťava cca 5 dní pred ovuláciou, približne
pol litra denne ... Mne teda zvýraznil množstvo hlienu ... A známym taktiež
Samozrejme pitný režim dodržiavať
Aj mne grep pomahal 🙂
@kataka10 brala som tento cyklus myoinositol, pupalkovy olej a vitamíny C,D kys listovú a magnézium a nepomohlo. Aj vodu som sa snažila piť dostatočne ale výtok som mala až po ovulacii kvantum ale cez ňu nič proste sucho a keď som skúsila večer v sprche okolo krčka tak bud to boli spermie alebo ten biely výtok.. keď som otehotnela ten mesiac som mala kopu priesvitneho výtoku a aj to vyšlo ale vtedy som mala aj to myovunelle ktoré už samozrejme nevyrábajú
Mne zaručene pomohol grep 5dni každy deň pred ovulkou som zjedla jeden a po ovulacii som zasa 5dní ananás. Bolo to viditelné. A u nás zabralo, máme už 7mes.dieťa🥰 Nedávala som si žiadne lieky, povedala som si, že to skúsim takto prírodne a zdravo👍
@as1184 môže to byť aj 100% stava z grepu ??
Myslím, že áno. Treba vyskúšať. Ja som to raz niekde čítala na nete, vyskúšala a pomohlo. Toho hlienu bolo omnoho viac, takže väčšia šanca na oplodnenie a ten ananás pomáha na uhniezdenie oplodneneho vajíčka👍
@as1184 ďakujem veľmi pekne bola som si kúpiť stavu tak uvidím 🙂
Ja som ovulovala aj podla lekára a myslela som si ze aj hlien je oka ale nedarilo sa rok aj osem mesiacov nič 🤷 a to uz som vtedy riesila aj care v Nitre a doktor mi nasadil siofor akoze zle mi z neho bolo aj som ho nebrala potom doktor ze to treba pravidelne 🙄 pána boha okey tak poctivo som mesiac brala az raz som mala taký hlien ze ked som sa utrela no nechapala som😅a presne v tom cykle som aj otehotnela 😅a potom som čítala ze to vlastne tiez podpori hlien. Moja skúsenosť no ale každopádne som prešla všetkými doplnkami a neviem čím. A zrazu hop ❤️🍀 uz bude mat rok a hlavne sok to ale vtom case uz vypustila z hlavy. Psychika tiez robí svoje. Držím palce každej na ceste za vysnívaným bábätkom.🍀
@petruska3331 mne nepomohlo nič. Skúsila som grepovy džús a nič, takisto pupalkovy olej, veľa vody piť, minulý mesiac som skúsila mucosolvan a tiež ani náznak hlienu proste nikdy som ho nemala a otehotnela som len vďaka myovunelle ktoré zial prestali vyrábať. Vidím ze jediná možnosť je u nás ivf 😭
Spojiť sa s dulou/babicou a podporiť plodnosť vhodnymi bylinkami
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja niekedy ani neviem, že nejaký plodný hlien mám.