Máte niektorá naštudované? Aké sú najlepšie podmienky? V cykle? Počas sexu? Po sexe? Kedy najdlhšie prežívajú ženské spermie.? Možno nejaké lunárne ovplyvnenie…?
@jj298 práveže ja som počula, že dievčatám to dlhšie trvá 😅 a my máme z čerstvých spermií chalana... Čiže asi je to fakt náhoda, čo sa zadarí 😅
Nič ti nezaručí spoľahlivý výsledok. Jedine umelé oplodnenie a vloženie embrya ženského pohlavia. Ale to je protizákonné.
@jj298 opacne
Anonym - u nas zo sexu v case ovulacie 2x chlapec, sex tyzden pred ovulaciou dievca
Metódou pokus - omyl? 😂🙈
No ja neviem, prečo si niektoré ženy myslia, že toto sa dá nejakým spôsobom ovplyvniť, pretože sa nedá :D To by každý rodil len to, čo chce, ale takto to, žiaľ, nefunguje. :D
Pohlavie dietata nedokazes absolutne nijak ovplyvnit.
Najlepsie by bolo vratit sa na ZŠ.
Treba skusat, raz sa mozno podari😀
Nájdi si jonasovu metódu .podľa toho
Nedá sa to ovplyvniť, pri prirodzenom počatí. Všetky pokusy budú vždy 50:50.
Potme a zozadu
tusim ze bez ponoziek, nam to vyslo, dievca bez ponoziek, chlapec s ponozkami, alebo to bolo opacne?
ja som čítala, že dievčatá majú alebo moc mladé páry , alebo potom staršie páry...
chlapcov - niečo medzi tým...
to by mi aj tak troška vychádzalo...
Ťažko sa riadiť výpočtom a pod metódami. Veď ak bude chlapec, možno sa raz bude cítiť ako dievča 🤭 v dnešnej dobe je najviac mať zdravé dieťa bez rozdielu na pohlavie
To sa nedá zariadit.
@veronikaszabova tiež to tak mám,pred ovu dievča,v čase ovu chlapec 😁
@jj298 Aj ja som to úplne opačne čítala, spermie chlapec vydržia v kyslom prostredí krátko, čiže buď vystihneš ovulku a rovno otehotnieš alebo odumrú. Dievčenské sú oveľa odolnejšie, vydržia aj 2 dni, vedia si na spermiu počkať. Ale ako to ovplyvniť? :D Ja osobne by som nič neovplyvňovala, myslím si, že je šťastie a dar mať vobec dieťa 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pohlavie určuje mužska spermia tak mu to skús povedať🙂