Dobry den mi sa uz snazime 1,5 roka o babetko no len mam otocenu maternicu,a nic nezabera sme vyskusali vsetko a aj lieky a nic?prosim o radu
ja mám tiež otočenú, po milovaní si ľahni na brucho.
Aj ja mam otocenu maternicu a hneď som otehotnela jak sme sa začali snazit.to bude niekde inde problém
Aj ja si myslím, že otočená maternica nebude problém. Aj ja ju mám otočenú a už som bola 2-krát tehotná.
Ahoj, kamaratka tiez nemohla otehotniet, tiez jej povedali, ze ma otocenu maternicu a zevraj nikdy nebude mat deti. Zacala chodit do Vrboveho, k pani Kopacovej, bylinkarke a ta jej masirovala brusko a dala jej nejake caje, hned na to otehotnela. Takze toto viem od nej, ale ci je to skutocne pravda, neviem zarucit, ale chodi k tejto bylinkarke vela ludi a chvalia ju, bola aj v telke, najdi si ju na googli.
otocena maternica nebude pricinou preco nemozes otehotniet. Aj ja ju mam otocenu a ani neviem ako som otehotnela
Otocena maternica u inak zdravej zeny nie je problem, mam 2 deti, takze vlastna skusenost, treba, aby ste vysetrenia absolvovali obaja
Mam otocenu a cakam druhe dieta, obaja su neplanovani, takze v tom to nebude ako pisu aj baby 🙂
Hej ja mojej mame hovorili, ze bude problem otehotniet s otocenou maternicou. Problem nebol... Hladaj pricinu inde, ako hovoria baby.
mala som prvé vyšetrenie u nového gynekologa. povedal mi, že mám obrátenú maternicu. Ja mu hovorím, že sa snažíme otehotnieť už rok a pol. Povedal, že problém v tom nie je, že je inde. poradil nám sexovanie každý druhý deň a ja ako šikovnica som si večer kukla na nete polohy pri obrátenej maternici. Je to poloha odzadu. O mesiac som bola u doktora na vyšetrení, pretože som nedostala menzes. A bum...........bábo. O a zabudla som, vždy som ležala po milovaní aspoň pol hodinku na bruchu., nech sa darí
ja mám obrátenú ale problém bol v inom ,mám 2 deti 🙂
ja mam tiez otocenu maternicu, otehotnela som doteraz 6x - vzdy iba planovane - a ziadne popisovane cviky ani triky ani polohu odzadu som pri tom nepotrebovala, je jedno ako lezis a ci das nohy hore alebo sa ides hned sprchovat, ver mi, v tom to naozaj nie je 🙂
Ahoj...aj ja ju mam otcenu a verte uz 3krat som otehotnela a dokonca 2 krat ani neviem ako sme k tomu dosli.
Skor to bude emocny blok, ktory nam brani otehotniet pre nejake ziskane informacie o pocati. JA studujem vztahovy koucink a zaujima ma aj oblast zdravia viem, ze emocne bloky nam mozu narobit sarapatu, nie len v otazke otehotneia, ale aj inych urovniach ci uz zdravia, vztahov, prace a penazi.
My cakame tretie babatko a vsetky mame pri otocenej maternici a ano trvalo dlhsie kym sa to prve babenko rozhodlo ze sa usalasi ale fakt pomaha poloha zozadu a potom lezat na bruchu alebo dat nohy hore ako ked sa robi sviecka a simsala bim hlavne to nerobit s vedomim ze musim splodit lebo to stresuje oboch zucastnenych a nerovi to dobrotu
...sranda, lebo ja mám tiež otočenú a 4 deti, dokonca ani krčok maternice už nemám a donosila som krásne dvojičky 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Problém asi nebude len v otočenej maternici. Ja ju mám tiež otočenú, a obe deti sa nám podarili na prvý šup. Vraj sa odporúča poloha odzadu. Boli ste obaja na vyšetreniach?