Ako otehotnieť, keď sa už tri mesiace nedarí?

lenkalukacovicova
16. jan 2021

Ahojte prosím vás pomáhajú niake čajiky na otehotnenie lebo švagriná chce otehotnieť a nemôžu už 3 miace prosím poraďte niake čaje na to ďakujem veľmi pekne 😊

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
heidi4
16. jan 2021

To neslovo "niake" je nejako zahadne rozsirene... Rozmyslam, v ktorej skole tak debilne "ucia". 🤔

@lenkalukacovicova nejake alebo nijake si zrejme chcela povedat... niake nie je slovo, iba nejaka debilna hatlanina od neviemkial... 👎👎👎

babydesire
16. jan 2021

@bambulienka25 hmm.gramatika jej velmi nejde...a ano,suhlasim - snazit snazit snazit, kazdy druhy den sex,asi prve tri tyzdne od zac.menzesu aby sa neminula ovulka,femibion,kys.listova.inofolic..zrusit cigarety a alkohol...

diana999
16. jan 2021

@lenkalukacovicova nech skúsia sex

titla
17. jan 2021

@lenkalukacovicova 3 mesiace su NIC. Nech si uziva sex a nezaskodi ani mat odsledovanu ovulaciu. Ale asi najviac by som jej poradila netlacit na pilu.

ivangeline
17. jan 2021

Mať styk každé 2 až 3 dni a potom dajte vedieť, či skutočne nevie otehotnieť. 😁 Ja z vlastnej skúsenosti viem, že veľa ľudí hľadá len ten čas ovulácie a lpie na sexe len v tom čase... Akože sex si treba aj užiť a keď si ho užívaš pravidelne a obaja sú zdraví, tak otehotnie. 🤷😉

cookie29
17. jan 2021

Hlavná otázka je prečo si klásť tuto otázku. Normálny zdravy pár otehotnie do roka max 18 mesiacov. Oni sa “snažia” len 3 mesiace. Čiže sú na začiatku. Ešte len včera sa rozhodli a dnes by už chcela byt tehotná. Dieťatko nie je niečo čo príde okamžite, aj keď sú pary, kde sa tak zadarí. Takze v tomto konkrétnom prípade by moja rada bola niečo čo zvyčajne neznášam, ale NEMYSLIEŤ na to, NESNAZIT SA, užívať si pravidelne milovanie (bez “plodenía”) a vyčkať času.

vladika11
17. jan 2021

Že UŽ tri mesiace nemôže otehotnieť . Moja sme tu ženy čo nemôžeme otehotnieť dva, tri roky aj viac.. (Nevzdavame sa však kočky) 😁☝️Myslím, že ma čas, tri mesiace nie je dlhá doba.. bábätko nie je vec, že si ju objednáš z aliexpres a príde ti do dvoch mesiacov.. ale alchemilkovy čaj 1DC až po Ovu jej nezaškodí, plus vitamíny ako baby nadomnou spomínajú.. Nech si pozrie niečo o Maci peruanskej a Vitexe jahnacom, kvapky gynex.. Nech skúša, keď sa nebude dariť rok, nech potom rieši s lekárom. A veľa šťastia 🤞🍀

rsimoneees
17. jan 2021

@vladika11 kedy nám sa nedarilo už 3 mesiace 😅boli by sme šťastné 😅že "len toľko "
Ale každé telo je iné 🤷🏼‍♀️

vladika11
17. jan 2021

@rsimoneees presne tak 🙂

osky
17. jan 2021

Ze 3 mesiace😅😅😅😅😅
Niektori si to predstavuju,ze na seba skocia a uz je dieta v kociku...ach...
Ked sa im aspon rok nebude darit,potom nech zacnu riesit...
3 mesiace su ozaj nic

marcelka1234
19. jan 2021

Je to vsetko v hlave, psychika je dvolezita ale tri mesiace.....ja som otehotnela po roku a styroch mesiacoch snazenia, chce to len viac casu 😉

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre