Zdravím Vás žienky, mám takú otázku. Poradíte mi prosím ako si odsledovať ovulaciu? Mám PCOS a mávam anovulacne cykly. Minuly cyklus som užívala clostil, chodila som na folikulometriu a krv ale povedali mi, že ovulacia nebude že tam nie je žiadny dominantný folikul. Na 45DC som bola na krvi a sone kvôli meškajúcej ms, že mi pichnu vyvolávačku. Na sone mi povedali, že som po ovulácii 🤦🏼♀️ samozrejme že sme sa nesnažili. Tak ako si to môžem odsledovať najpresnejšie? Som dnes 10DC a dnes na sone len 10mm folikuly, že prídem budúci týždeň. Budú mi poobede volať kvôli výsledkom. Ale aj keď mi povedia neskôr, že ovulacia nebude, tak by som si to rada odsledovala aj sama aby som nechodila na sono každú chvíľu a prosila ich aby mi to odsledovali aj neskôr. Keď by som mal trochu pred ovuláciou by som sa objednala, nech to odsleduju ale ak by som mala mat až na cca 40dc, tak neviem ako by som to odsledovala sonom chápete ma či? 😁
Ďakujem krásne za všetky rady 🫶🏼
Robit si zapisky. A tam kazdu jednu zmenu.
Mozes pozorovat hlien. Pripdne ovulcne testy a meranie teploty-kazdy den v rovnakom case.
Mne dr hovoril ze ideal je aspon 4cykly po sebe.
Ja stimulujem vaječníky. Najprv som mala clostil a teraz som douzivala letrozol lebo si mysleli, že na clostil už nereagujem a nakoniec teda ovu prebehla keď som tam bola ten 45DC čiže kedy bola presne neviem iba povedala, že bola. A tými testami to viem pekne odsledovať? Lebo podľa hlienu si myslím že to nebudem vedieť. Mám doma aj teplomer ale nikdy som ho nepoužila. Napísali by ste mi presnejší postup kedy merať a kedy testovať, prosím? ☺️
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mavas uz par dni pred ovulaciou hlien? To by sprievodny jav, ked sa ovulacia blizi. Ale neviem, ako je to pri pcos. Ja som mavala kedysi nepravidelny a dlhsi cyklus a hlien som mavala dost dlho. Proste telo sa chystalo a chystalo, ale dlho trvalo, kym realne ovulacia prebehla.