Ako nemyslieť na to, že chcete otehotnieť?

silvia610
5. apr 2018

Možno blba otazka ale skusim.. mate nejaky zaručeny trik ako nemysliet na to že chcete a snazite sa o babo? Ako oblbnut rozum???pri prvom sme planovali svadbu tak to nejak išlo samo ďakujem za rady...

katharines
5. apr 2018

Skus prijat situaciu aka je. Vtedy sa aj mysel upokoji a nauc sa za vsetko dakovat.

lus83
5. apr 2018

Skus hľadať novu pracu... Mne sa asi vtedy trochu podarilo 😊 prípadne sa niecim zamestnaj ☺️

silvia610
autor
5. apr 2018

@kathatined snažim sa najviac ako viem len je to trochu skomplikovane tym že v okoli mam same tehulky alebo čerstve mamičky
@lus83 som ešte na materskej takže ma zamestnava drobec a do prace mam ešte chvilu čas ale ďakujem za rady 😉

veronika0122
5. apr 2018

Co poznam snazilky, tak zacalu mysliet na fyzicku pracu aby nemali cas na rozmyslanie o babatku. Proste nieco cim sa zamestnaju a co uch unavi. Do par mesiacov orehotneli 😀☺ hlavu hore

janickacrazy
6. apr 2018

@silvia610 začni robiť niečo nové, napr. brušné tance, aerobik, jazykový kurz, proste niečo, čo ťa zamestná a nebudeš mať čas myslieť na bábo, ja som vždy otehu v tom najnevhodnejšom čase, napr. ked som našla prácu svojich snov, ktorú nemožu ale robiť tehotné, tak som po týždnoch zistila, že som tehu, skoro ma piclo, predtým sme sa snažili a nič, ked som mala plnú hlavu novej práce tak sa zadarilo 😉

tipko
6. apr 2018

Ja som začala cvičiť že príprava na leto a budú tehličky, no a zase nebudú 😂😂😂 hneď na druhý mesiac sa zadarilo 🍼a to som ani nesledovala ovuláciu iba spálené kalórie 😁

matkaleskova
6. apr 2018

Užívajte si to, snažte sa aby ste si hlavne užívali "výrobu", robte to o čom ste doteraz iba snívali 🙂

wiw8
6. apr 2018

Co ti poradit : D aj tak ti to z hlavy asi tazko niektora z nas dostane. No pravdu maju v tom, ze si treba najst nejaku inu cinnost a odputat sa od toho trocha

zuzanka777
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre