Ako napraviť nepravidelnú menštruáciu po skončení kojenia?

tinaslukaskom
15. sep 2018

Ahojte žijem v zahraniči tak gyn.navštevujem len núdzovo a v skratke... Snažíme sa o druhé mimčo pred cca dvoma mesiacmi som prestala kojiť, cyklus mám asi taky, že keď mi skonči ms tak po dvoch týždňoch mám znova už je to tak asi vyše pol roka ☹ takže ani žiadna ov. Ako by som sa dostala k pravidelnejšej ms a ov? Nejake bylinky?vitaminy?mate radu? Ďakujem.

janickacrazy
15. sep 2018

@tinaslukaskom tak toto určite nie je úplne ok, ked to trvá tak dlho a či máš ovuláciu, tak to nemožeš vedieť, možno máš aj tú posunutú, moja sestra napr. otehotnela 1 den pred MS, niektoré ženy nemožu otehu, ked koja, možno sa ti to upraví, u mna je oblúbená alchemilka, tá pomáha pri PMS a celkovo pri ženských problémoch, skús, ale ak sa to dlhšie neupraví, tak by som išla ku gyn., ak máš možnosť aj na SK

beky1813
15. sep 2018

Toto je na gynekologa a nie rady na nete

miriam439
16. sep 2018

@tinaslukaskom Prečítaj si na nete info o účinkoch alchemilky, vitexu jahňacieho a tiež kotvičnika zemného. Všetko sú to bylinky, ale dajú sa kúpiť aj vo forme tabliet (vitex a kotvicnik).

evakalna
16. sep 2018

Preboha, ty kde žiješ v Malajzii? Bola si tento rok a minulý rok na preventívnej gynekologickej prehliadke? Máte tam kde žiješ aj internet?

tinaslukaskom
autor
16. sep 2018

@evakalna nezijem v Malajzii ale zatial neovladam reč na takej urovni ze by som sa dohovorila, takze by som tam s niekym musela ist a mam tu len svokra a s nim sa mi k gynekologycke ist nechce, tak prosim ta nechaj si tie ustipacne poznamky. Pekny den ti prajem...

tinaslukaskom
autor
16. sep 2018

Vam ostatným ďakujem 🙂

myjusiatko
16. sep 2018

Odporucam ti symptotermalnu metodu a zistit ako na tom je tvoj cyklus, ci ovulujes. Pri kojeni moze byt kratka druha faza cyklu (ja som ji mala iba 4dni) a preto tak casto krvacas. Na upravu mi porom pomohol doplnok sarapis pre muzov (pripadne sarapis plus). Ide tam o tu materiu kasicku, tak neviem co sa tam kde zijes da podobneho zohnat. Alebo ak by ti niekto poslal.

evakalna
16. sep 2018

@tinaslukaskom To musí byť pre teba strašné, že nemôžeš normálne navštíviť ročnú gynekologickú preventívnu prehliadku ako žena.

tinaslukaskom
autor
3. okt 2018

Ahojte ja len tak ze... Bola som a kontrole a dopadla som tak ze som dostala viatminy a gyn.mi povedala ze musime tomu dat cas a ze ak sa to do roka nenapravi a neotehotniem tak mam prist znova... Tak takto ... 🙂 (inak ked povedala ze do roka skoro ma trfilo 🙂 cakala som ze tak do dvoch mesiacov 🙂 ale davam tomu cas... 🙂 tak ahojte.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre