mam dve deti ,moj manzel ma nechal ked som bola druky krat tehotna,bolo to tazke,ale zacala som od znova,s mojim partnerom som 11 rokov,nema deti,bola to laska na prvy pohlad,to sa mi stalo prvy krat v zivote,moj syn mal 7 a dcera 5 rokov,on je mladsi o 4 roky,po case som zacala verit tomu ,ze exzistuju aj skveli muzi,on je proste ten pravy a ja pre neho,tak tvrdi,my sme spriazdneme duse ,ja to viem,tak strasne by chcel byt otcom ,osud mu nadelil dve a strara sa ako o svoje,tri krat som ostala tehotna ,neplanovane ,tak ze skusime a v 24 tyzdni som o anjelikov prisla,jedno sa mi pokusili zachranit vazilo 700 g,bol malicky a po mesiaci zomrel,tato fotka je v mojej mysli uz 5 rokov,pre mojho partnera to bol najkrajsi mesiac,plakal konecne sme rodicia ,som otcom,pokusame sa este o jedno uz vyse roka a nic,nechapem,podla mna je to v psychyke ako to mam zmenit,ved predsa som nemala problem otehotniet a teraz to jednoducho nejde ☹ ☹ ☹
skus brusne tance, skontrolovat spermiogram, vysetrit seba, zmenit gynekologa, meditovat, ist na dovolenku... neviem co ste uz skusali...
@andrylm Ahoj, nemusí to byť len v psychike, je v tom skôr vek (tým Ťa nechcem nijako uraziť, tiež som už "stará páka"). Skús pomoc lekárov, lebo času máte čím ďalej tým menej a len márne čakať a zažívať ďalšie sklamania vám obom určite nepridá. Veľmi, veľmi vám držím palce, aj ja som dlho čakala na bábo, podarilo sa až v 36-ke, nevzdávajte to! (Z vlastnej skúsenosti by som odporučila tester plodných dní, aj keď, ak si myslíš, že problém je v psychike, tak by to mohlo celú vec aj zhoršiť.)
@andrylm Tak dovolenky pri mori nelákajú ani mňa a už vôbec nie nejaké poznávacie zájazdy do veľkých miest, chodiť do múzeí a galérií, ani za nič!!! Len hory mi strašne chýbajú, tu "na dolniakoch". Moja mama pochádza z Tatier, ako dieťa som tam strávila každé prázdniny, strašne mi to chýba. Ja by som sa do hôr odsťahovala hneď, keby sa dalo. ☹
Treba si plánovať zivot, akoby si nemala mat dieťa. Bez obav zobrat uver na byt ci auto, naplánovať si dovolenku za pol roka, skratka zit.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@andrylm poradit ti ja neviem len ti chcem povedat,ze moc vam drzim palce. Viem ake je dolezite pre muza byt otxom a mat dieta. Verim ze raz sa to podari a budete stastni obaja.