AKo mám užívať Inofolic?

dzulliana
9. mar 2020

Ahojte baby, mam takú dilemu s užívaním inofolic prášky. Doteraz som brala tak ako boli napisane na krabičke a t.j. 1 vrecúško 2x denne. Tak som teda užívala 1 vrecúško polovicu rano a polovicu vecer. Lenže teraz pri poslednej objednávke cez net z dr. max na ich stránke píše že užívať 2 vrecúška denne. Pytala som sa na to lekárnika a on povedal že mam užívať tak ako je to napisane nic viac. Trápi ma to lebo ho užívam dlhšie a možno kvoli zlému užívaniu sa nedostavili očakávane výsledky. Ako to mam teda užívať ?
Ďakujem

jaruska_12
9. mar 2020

Kľudne jedno ráno jedno večer 😊🤞

jenisjenis
9. mar 2020

@dzulliana 1 vrecusko 2x denne znamena ze jedno cele vypijes rano a 1 cele vecer. =2 vrecuska 🙂

dzulliana
autor
9. mar 2020

🙈🙈 oki ďakujem pekne 😁 nechala som sa zmiasť

spajki
9. mar 2020

Ahoj z mojich skúseností by som ti odporučila užívať Maca peruanska a kotvičnik lekarsky užíva to aj partner...my sme brali denne 2tabletky z maca peruanska plus dve tabletky kotvicnik lekarsky..obe stoja okolo 30eur ale u nas sa to oplatilo...ak chces vyskusaj

veronika342
9. mar 2020

Ja sa pripojím ak môžem 🙂 do kedy užívate inofolic? Celý cyklus? A keď ste zistili, že ste tehotné, tak ste prestali užívať a prešli ste napr. na Femibion alebo pokračovať ďalej v užívaní? Už som preštudovala množstvo diskusii a stále v tom nemám úplne jasno 😊

dzulliana
autor
9. mar 2020

@veronika342 ja ho užívam stále, a mne lekár odporučil keby som nahodou otehotnela (rok a pol sa snažíme) tak mozem pokračovať v užívaní. Ale musia ti poradiť baby ktoré boli/sú tehotné

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre