Ako má vyzerať menštruácia po kyrete?

giginka1982
4. feb 2015

Ahojte baby, zalozila som tuto temu, lebo som tu nova a neviem sa tu este tak dobre orientovat 🙂 Ide o to, ze presne 31.12.2014 mi robili kyretaz v 11.tyzdni, v 9.tyzdni prestalo nasemu babatku bit srdiecko.....po tyzdni som bola na kontrole na ultrazvuku a vsetko bolo v poriadku, maternica bola cista, lekar vravel, ze menzes mi pride do 6.tyzdnov od zakroku.....cize do 11.2. priblizne......avsak od 23.1. do 26.1. som mala spinenie a bolesti v podbrusku ako pri menzese.....tak neviem ci to uz bola ta ocakavana menstruacia...mali ste nieco podobne?

motiv
12. feb 2015

@giginka1982 ahoj, je tu viacero diskusii na tuto temu, ale uz tam nikto neprispieva. Ja som bola na kyrete 28.1. v 12.tt , plody mali ale iba 11 tt. Vcera som mala riadne krvacanie ako ms. Aj brucho ma bolelo original ako pri ms. Pred tyzdnom som mala 1 den take hnede spinenie, presne ako mavam v polke cyklu. Kazdy sa divi, ze by som dostala tak skoro ms. Tak dufam, ze z toho nevylezie nieco zle. Lekaraka mi kazala prist po ms na utz lebo tam videla nejaky fliacik, tak dufam, ze sa to vyplavi a nemusim ist na docistenie alebo co:-/
Podla mna by sa mal na teba pozriet lekar.

giginka1982
autor
12. feb 2015

@motiv ahoj, dakujem za odpoved, uz som sa objednala k lekarovi, lebo chcem vediet ze na com teda som, ked som bola na ultrazvuku po zakroku, tak mi vraveli, ze som krasne vycistena, ze nic tam nie je, tak si tak myslim, ze to co som mala koncom januara bola naozaj ms len taka inaksia ako boli tie predtym, tak uvidim co povie lekar, ale citim sa velmi fit, aj po fyzickej aj psychickej stranke.....
Drzkam prsty aby aj u Teba bolo vsetko v poriadku 🙂

motiv
12. feb 2015

@giginka1982 urcite nech sa radsej pozru. Stava sa, ze tam nieco ostane a ked sa to nevyplavi samo tak nasleduje dalsie cistenie:-/ To nam teda zrovna netreba:-/
Ja pockam co sa bude diat a pripadne sa tiez dam pozriet. Ja som vysadila rozne lieky a pila na litre alchemilkovy caj tak ci mi aj to nedopomohlo.
Ta prva ms byva vraj len take vycistenie sa a potom ta druha by mala byt ako riadna.
Dakujem, aj ty sa drz, nech sme cim skor ok 😉

nynyky
12. feb 2015

@giginka1982 ahoj ja uz mam za sebou 2 potrat ☹ pri prvom som spinila aj 4 tyzdne. bolo to take hnedaste spinenie a ms prisla az po 8 tyzdnoch. teraz po 2 potrate ten mi robili 22.12.14 som spinila tyzden a ms som dostala vcera 11.2.15. a je dost bolestiva 😒 drzim [palce nech je vsetko v poriadku

giginka1982
autor
16. feb 2015

@nynyky ahojky, to mi je velmi luto, ze uz 2 potrat ☹ a mala si ich po sebe? velmi silno drzim prsteky aj ja Tebe nech je vsetko v poriadku 🙂

nynyky
16. feb 2015

@giginka1982 jeden bol a aprili a druhy na vianoce :( a tento rok sa to uz musi podarit verim tomu!

giginka1982
autor
17. feb 2015

@nynyky paci sa mi tvoj pozitivny postoj, ja ho mam tiez, tak nech nam to vydrzi co najdlhsie a nech nam to vsetko dobre dopadne 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre