Ahojte. Bola som asi 4 tyzdne tehotna, ked som zacala krvacat, dostavila sa klasicka menstruacia, dnes som si 3 dni po skonceni krvacania spravila test a stale mi ukazuje, ze som 1-2 tyzdne tehotna. Kedy vyprcha ten hormon, aby uz neukazoval falosnu druhu ciarku? Mate s tym niekto skusenost?
Zalezi....mne po kyrete ukazoval veru este najmenej tyzden a to iste aj po spontanom potrate...
@veselalentilka ja som si sice po potrate v ramci zachovania psychickeho zdravia test nerobila, ale na kontrole po 2 tyzdnoch mi znovu brali krv na hcg a uz bolo cca 0.. Urcite skoc k lekarovi, mali by ti zobrat krv, aby si mala istotu, ze je vsetko ok.
PO skonceni menstruacie by si uz nemala mat zvysene hcg, baby maju pravdu chod k lekarovi nech ti zoberie radsej krv
treba ist k lekarovi,mozno si ani nepotratila len si mala klasicku mrchu..obcas sa to stava..
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Bola si u lekara? Bolo by dobre sa pozriet, ci sa ti vycistilo vsetko.
Zavisi od toho, aky vysoky si mala hormon. Ja som naposledy potratila na zaciatku 6tt (t.j. 3-4 tyzdne tehotna po ovulke) a hormon mi klesal tak, ze za 4 dni z 1600 na 300, t.j. kazde dva dni o polovicu. Takze aby ti to test nedetekoval, tak by to malo trvat tak 1.5 tyzdna, ak spravne pocitam.