Ako je to s hladinou hCG pri dvojičkách?

bbarboraa
3. okt 2011

ked sa nam hcg na tehotenskom teste prejavi dvomi ciarkami az tesne pred menzesom tak ked zena caka dvojicky(alebo viac) tak by sa mnozstva hladin hcg embryi mali znasobit a teda by sa mala druha ciarka objavit skor? 😎

piacere
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anjelicek26
3. okt 2011

Ano moze sa znasobit a byt ciarku vidiet skor - ale su aj zeny, ktorym prirodzene stupa rychlejsie hcg (preto vzdy to rozpätie zodpovedajuce tomu ktoremu dnu tehotnosti) - a cakaju len jedno babo.

Teda to nema velku vypovednu hodnotu, kedy si tie dve ciarky najde 🙂

jerryjanka
3. okt 2011

nie skôr nie, len intenzivnejšie

lucia.kl
3. okt 2011

ja som čakala dvojičky a čiarka na teste bola až keď mi meškal 2dni ms, skôr nič, len beloba..

meusicka
3. okt 2011

nemyslim, pri prvom tehulkovani sa mi objavila slabucka ciarka v prvy den meskania ms a teraz cakam dve babatka a pozit. test bol tiez az ked mi ms uz meskala. 🙂

zuuuzana7
3. okt 2011

ja som taktiez cakala dvojicky a ciarka na teste bola vidno na 29 dc a celkom pekna uz 😉

tinara23
3. okt 2011

@bbarboraa mne sa čiarka zobrazila už 10 dní po ovulácii, na 13-ty deň už bola skoro rovnaká ako testovacia. Na 16DPO bolo moje hcg z krvi 1131, tiež mi hovorili, že to vyzerá na dvojičky, ale nakoniec bola bambuľka iba jedna 🙂

elenita
26. okt 2013

No tak ja som cakala dvojicky, a prvy pozitivny test som mala po vyse tyzdnovom meskani 😅 A to uz bol asi 7., ktory som si robila 😀

petinka30
25. feb 2020

Ahoj. Prosím dnes som mal odber krvy a hodnota je 724,6 to je dosť? Je tonkedno alebo dva

1234lubka
27. máj 2021

@petinka30 az az

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre