ked sa nam hcg na tehotenskom teste prejavi dvomi ciarkami az tesne pred menzesom tak ked zena caka dvojicky(alebo viac) tak by sa mnozstva hladin hcg embryi mali znasobit a teda by sa mala druha ciarka objavit skor? 😎
Ano moze sa znasobit a byt ciarku vidiet skor - ale su aj zeny, ktorym prirodzene stupa rychlejsie hcg (preto vzdy to rozpätie zodpovedajuce tomu ktoremu dnu tehotnosti) - a cakaju len jedno babo.
Teda to nema velku vypovednu hodnotu, kedy si tie dve ciarky najde 🙂
nie skôr nie, len intenzivnejšie
ja som čakala dvojičky a čiarka na teste bola až keď mi meškal 2dni ms, skôr nič, len beloba..
nemyslim, pri prvom tehulkovani sa mi objavila slabucka ciarka v prvy den meskania ms a teraz cakam dve babatka a pozit. test bol tiez az ked mi ms uz meskala. 🙂
ja som taktiez cakala dvojicky a ciarka na teste bola vidno na 29 dc a celkom pekna uz 😉
No tak ja som cakala dvojicky, a prvy pozitivny test som mala po vyse tyzdnovom meskani 😅 A to uz bol asi 7., ktory som si robila 😀
Ahoj. Prosím dnes som mal odber krvy a hodnota je 724,6 to je dosť? Je tonkedno alebo dva
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.