Ahojte, mam po biochemickom tehotenstve, no snažíme sa ďalej. Doteraz som však jeleň z ovulacny testov. Dúfam, že sa tu do mňa nikto nepusti a nebude protivny. Kedy mat styk, pozitívny ovulacny test znamená ze ovulácia prebehne do 24 až 48hodin? Mat styk aj skoro pred tým ako je pozitívny ovulacny test? Ako to vlastne je? Ďakujem
@jaskolka takže ideálne mat styk, keď čiarka nie je ešte silná rovnako ako kontrolná (teda pozitívny test) ale takmer, skoro rovnako silná?
Toto je úplne negatívny test, taka čiarka môže byť aj po celú dobu cyklu, neviem, ako boli predtým.
@jaskolka ja viem ze negatívny
Keď budeš mať pozitívny test tak snažte sa v ten deň, nasledujúci deň a kľudne aj deň po tom😊
@oli2782 super ďakujem za odpoveď to som chcela vedieť 🙂
@atomiclena ideálne sa snažiť každé dva dni a nemusíš robiť ani testy 🙂
@jaskolka pripnem sa ja som rok po mmt ms mi skončila 7.2. Cely tyzden som si robila ovu testy bol negatívnu prvá foto robená včera aj sme sa snažili a dnes druhá foto z dnes je ešte pozitívny?
@stevkabelanova áno podľa mňa je to pozitívny test
@jaskolka takže máme sa snažiť ďalej tieto dni
@stevkabelanova áno
Priateľ je dnes doma a zajtra ráno, takže sa môžme snažiť dnes a zajtra a potom v sobotu večer keď sa vráti lebo zajtra poobede odchádza a vráti sa v sobotu
Hm?
Snažte sa keď máte možnosť a chuť , nie keď to povie test 😊 Ale áno, podľa mňa je na čase sa začať snažiť
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Áno, pozitívny test značí, že ovulacia môže prebehnúť už do 12-24 hodín. Spermie sú schopné prežiť aj viac dní, takže aj styk pred ňou môže byť kľudne "plodný". Po nej už šanca klesá keďže vajíčko prežije oveľa kratšie.