Ahojte maminy mám otazocku ako dlho prežijú spermie v zenskom tele včera nám praskla ochrana 🙆🏽♀️🤭 včera bolo 8dc a zaznamená som hlien čo myslím že je niak skoro na plodný hlien keďže ho mávam od 11dc cyklus mám pravidelny 27-28
Ide oto že aj dnes som zbadala priehliadny hlien a vnom biele asi zomna vytiekli spermie zo včera 🤦🏽♀️😆😆😆 zaujímalo by ma hlavne to ako dlho spermie prežijú v tele zeny nesnažíme sa dakujem
@nerya 🙆🏽♀️😱😱😱
@nerya jediné čo mi ostáva dufat že nebudem mať ovulaciu 13dc🤣
@nerya ale bojím sa aby ovu neprišla aj skôr keďže hlien som uvidela včera len raz a už aj dnes ho bolo dosť 🤔
@bambulienka25 áno viem len ma zaujímalo od mamičiek či to je aj reálne aby toľko spermie vydrzali Baby stalo sa vám niektorej že ste otehotneli 5dni pred ovu?
Ja 4 dni pred a rovno dvojičky
@noemikatka ak sa tak bojis, utekaj si kúpiť tabletku po
Stalo sa to aj nam.Ovulacia 2 dni po styku.Preventivne som spravila ovu test vysiel pozitivny a ovulaciu bola silna a bolestiva.
Nic sa nestalo 🙂
V mojom pripade vydrzali spermie 5 dni a bolo z toho tehotenstvo.
Do 5 dni. Nepotesim ta, ja mávam bežne ovu 16-21 DC a tento mesiac prišla na 11 DC 😂
no neotehotnieš vždy len cez ovuláciu, poznám kamošky, ktoré otehotnili hneď po menštruácii na druhý deň takže toho by som sa nedržala ak nechceš dieťa, a áno prežijú dlho 5 dní, takže šanca, že otehotnieš je 100 % alebo aj 0 % je jedno v akom štádiu cyklu si, ak sa uchytí spermia už si nevyberieš 🙂
@noemikatka Ja som otehotnela zo styku 4 dni pred ovulaciou. A inak nemam ju vzdy presne. Posledne 3 mesiace sa mi posunula na 8.den.
Tiez mi to hlava neberie, ako moze otehotniet mimo ovulacie. To ze im aplikacia vypise, kedy ju maju, neznamena, ze ju naozaj maju.
@zuzubb007
@zuzubb007 Aby žena otehotnela, ovulacia musí prebehnúť. To o čom píšeš ty, znamená že ovulacia prebehla ale v iný deň ako je bežne (ovulaciu za istých okolnosti vedia vyvolať spermie zo styku - jednoduchsie povedané)
@ruzasipova Prosím ta, čím si vysvetľujes to posunutie ovulácie? Mne sa to stalo tersz prvý krát že namiesto 16-21 DC som ju mala na 11 DC
@noemikatka dlho preziju, u nas cez 5 dni a este mi dr.vravela,ze mam tak rozhodeny cyklus, ze mam ratat so všetkým a to vsetko má teraz pol roka😂 Tak ale my sme chceli.Takze boli sme bez obav,nie ako ty.Pravda je,ze co som si ja kazdy cyklus myslela,ze je krásna pravidelna ovula boli iba hormony a ovula uplne v ine dni
@tulipanicek Starobou 🙂 Alebo to moze byt aj tym, ze sa mi robia cysty na vajecnikoch a naposledy pred troma mesiacmi jedna vyzerala ako endometrioticka.
@ruzasipova Och to má mrzí. Hádam bude všetko v poriadku. Držím prsty
@tulipanicek Dakujem. Ale uz som si presla 5 strasnych rokov, kedy som nebola schopna otehotniet, operaciou a potratom. A nastastie uz mam 2 deticky a tym padom nemam strasnu potrebu otehotniet aj ked sa neda. A cele to aj znasam s vacsim kludom.
@bombulka1987 naposledy keď som si dala tabletku po na ďalší deň po styku bola stoho dcérka 🤣🤣🤣🤣
Ďakujem každej za jej odpoveď nevravím že by som si to babo nenechala keby sa pošťastilo ale chcela som ešte na ďalšie počkať 😊
@katkami123 smiem sa spýtať ako si vedela že si 4dni pred ovu sledovala sisi trestami či len podľa appky či podľa cyklu?😉
@noemikatka podľa aplikácie, vdaka nej sa nám narodila prvá dcérka
@noemikatka No vies.Tabletka PO sa ma uzit este v ten den a netreba sa spoliehat na 72hodin.
@littlebubble nato som už prisla🙆🏽♀️🤣
@noemikatka 😂😂😂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Aj 5 dní 😉