Ako dlho vám trvalo otehotnieť, keď ste sa snažili v plodných dňoch? Koľko cyklov ☺️
Prve dieta na druhy cyklus, druhe dieta hned na prvy
4krat tehotná. Prvé sme sa pokúšali 7mesiacov, druhé na prvý šup,tretie 3mesiace a štvrté tiež 3mesiace medzi tým bolo ešte biochemické. A ty ?
4 roky
6 cyklov. mám PCOS
6kokov neúspešne, IVF na 1x ďalšie dieťa prišlo samé po 2,5r
Obaja s manželom sme zdraví.
Prvé dieťa 4 roky, druhé prišlo nečakane rok po prvom
Mame 3 deti, stvrte cakame. Ani o jedno sme sa nesnazili cielene, ale teda prve sa podarilo po pol roku odkedy sme sa prestali chranit, druhe tiez tak cca. Tretie prislo necakane a stvrte uz duplom necakane a na "stare kolena" 🙈 (37 a 39 rokov). A to som mala hormonalne problemy, mama sa poznala s mojim byvalym doktorom a raz sa dali do reci a bol hotovy, ze ako to, ze som s tymto prirodzene otehotnela prakticky bez problemov. A nie raz...🤷♀️.
Je to individualne.
1x na prvy cyklus, 2x na treti 😊
Nesledovala som plodné dni (nepravidelná ms)... Nechali sme tomu voľný priebeh a podarilo sa po vyše roku.
Prve dieta hned ako som bola po laparoskopii tak hned prvy cyklus a druhe sa snazime 5ty cyklus a zatial nic:(
Velmi rychlo. :D
Na 4 cyklus
My sa snažíme tretí rok od mojich 25r.
2x hneď na prvý krát
Rok aj pol ziadne zdr.probkemy vysetreni obaja
Prvé po 2 rokoch, druhé po 6 mesiacoch snaženia sa.
4 deti,kazde na prvy sup🙂
3x na prvy krat.. raz to nedopadlo zial dobre😪
4 roky
Mne trvalo otehotnieť 2-2,5 roka.
My sme sa teda nesnažili iba sme sa proste nechránili keďže mi povedali, že asi ani s umelým oplodnením neotehotniem tak kto by to čakal prirodzene 😂🤷🏼♀️
4 roky
My uz 4 mesiac a stale nic 😕 neviem kde robime chybu 😣
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Bola som dvakrát tehotna. Prvé dieta na prvy cyklus a druhe pocas dojcenia na druhy cyklus