Ajojte ako dlho trvalo kým ste boli 2x tehotná ? Išlo to ľahšie či ? Nám osobne sa prvý drobec podaril na 1x tak som zvedavá či sa nám an druhé podarilo na 1x ešte he skoro na tehu test tak musím len čakať len som nedockava 🙂
aj my sa prave snazime o druhe, a som nedockavejsia ako pri prvom, ale mam pocit, ze teraz prvy mesiac to nevyslo uvidime o tyzden, kazdopadne drzim palce vsetkym co sa snazia
@22patricius u nás obe deti boli na prvý mesiac snazenia
Prve 1 rok a 10 mesiacov s pomocou clostylu a druhe 10esiacov.po porode na prvu supu omylom. Hahaha. Ale som najstastnejsia mama dvoch krasnych zdravych deti.
@22patricius sesterke prve aj druhe na prvy pokus, u nas to bolo tak, ze sme tomu nechavali volny priebeh, otehotnela som, ked malo prve dieta 12 mesiacov. Prve po pol roku, ale my sme sa nesnazili nejak cielene, iba sme si povedali, ze uz je cas a tak sme mali nechraneny sex.
Obe na prvy sup
@22patricius prve neplanovane, druhe na druhy pokus. Ale je to strasne indi...
Prve po 2rokoch a druhe sa nepodarilo...
@22patricius Prve na prvy raz, druhe presne po 2 rokoch snazenia (medzitym potrat).
Na prvý šup ako prvé.
@22patricius Ahoj nám trvalo prvé dva mesiace a druhe tri 😉
@22patricius nám nejde ani to prvé 🤷🏼♀️..
Nam vsetky 3deti vysli na supu, kedze sme ich neplanovali, len sme boli otvoreni tomu, ze ked sa podari, tak budeme radi. Tretie ani netusime ako a kedy sa pritrafilo, nebol nejak cas. Takze netreba tlacit a velmi sa sledovat.
O prvé cca 6 mesiacov ..o druhé sa snažíme 11 mesiacov . Tak uvidíme 🙂
Tiež prvé na 1x a druhé si dalo na čas 3 mesiace
Obe dcery hned.
Prvé na prvý šup, druhé na prvý šup. Tretie 5-6 mesiacov snaženia bez rátaním ovulácie a sledovania sa a po piatich mesiacoch som začala sledovať cyklus a posledné sa zadarilo do 1 a pol roka alebo 1 a 3/4. Nechcelo sa mi veriť, že ako sa deje. Jednoducho príroda. Veľa šťastia. 🍀
@22patricius Dlhých,predlhych 11 rokov 😔
Nám 18 let…
Prvé dva roky, druhe hneď
@22patricius ahojte dievčatá. Mám inofolic 60 vrecúšok nový, neotvoreny, ak by niektorá chcela, posuniem ďalej. Mne veľmi pomohol. Ostala som tehotná. Dala som zaň 45€ aj s poštou.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@22patricius je to individuálne...ale nám sa podarilo druhé na prvý šup rovnako ako prvé