Ako dlho trvalo kým ste otehotneli po skončení užívania hormonálnej antikoncepcie?

26. apr 2022

Ahojte ako dlho trvalo kým ste otehotneli po skončení užívania hormonálnej antikoncepcie? Ďakujem .

diamond007
26. apr 2022

3mes som si dala očistu, potom hneď.
Sesterke po xy rokoch antikoncepcie po 10mesiacoch , druhé hneď a neplánovane.

verka15
26. apr 2022

Rok po vysadení sme sa začali snažiť a podarilo sa na prvý pokus 😁 Ale keďže mi po vysadení antiky nenabehol správne cyklus, po viacerých vyšetreniach mi gynekologička nasadila progesterón, ktorý som brala asi 3 mesiace, keď sme sa začali snažiť. A evidentne pomohlo 🙂

henrieta2022
27. apr 2022

Po hormonalnej antikoncepcii sa otehotnie rychlejsie, dokonca mozu byt dvojicky 🙂 vo februari som prestala uzivat a v maji som otehotnela 🙂

autor
27. apr 2022

Ja som v apríli 2017 prestala brat a otehotnela som s prvým dieťatkom v auguste 2017 takže dosť rýchlo 🙈
A teraz sa snažíme od septembra 2021 a nič ale nevadí kedy príde tak príde 🙂

arasidka123
27. apr 2022

🙈😄 21.12.2021 som brala poslednú tabletku a teraz som v 18tt

autor
27. apr 2022

@arasidka123 no veď každa žena je iná mňa to nijak nesuri ešte som mladá nemám ani 30 🙈 aspoň si dlhšie užijem starsieho drobca 🙈

majulino
27. apr 2022

Ja som skoncila blister tak ako sa malo po 28 dnoch. Este v ten vecer sme sexovali a viacej uz mrcha neprisla. To bolo 11.11.2020 a 12.12. som mala pozitivny test 😅

ajko2011
27. apr 2022

Ja som poslednú zobrala 7.1.2022 a zatiaľ nie som tehotná. Teda aspoň o tom neviem. 😁 Dnes by mala prísť ms, tak uvidíme. 🙂

zuzana9393
27. apr 2022

Ja som ju musela prestat uzivat, kvoli operacii. Hned v ten mesiac nam praskol kondom, na operaciu som uz isla tehotna (nevedela som-spoliehala na to, ze snad taka blba zhoda nahod nebude) 🤦‍♀️ a uz ma 6 rokov, samozrejme by som nemenila😄

lucylliana
27. apr 2022

3mesiace po tom ako som ju vysadila sa nám podarilo

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre