Ahojte, nechcem tu teraz vyzerat, ze neviem zaklady biologie.. Ide o to, ze som davnejsie citala, ze spermie musia prekonat dlhu vzdialenost k vajíčku, asi 2 dni.. Mne ma prist moj mily presne v den ovulacie, mozno aj den po nej.. Myslíte, ze uz dopredu mozem povazovat tento pokus za marny? Podarilo sa niekomu otehotniet, ak mal styk v den ovulacie? Myslim, bez ziadnych spermii "vnutri uz predtym". Cyklus mam pravidelny. Dakujem!
Ahoj, ja som čítala, že dve hodiny 😉 odpoveď písal lekár
https://www.woman.sk/poradna/poradna-gynekolog/...
Veľa šťastia 😉
@lucka_lullu dakujem ti :*
Určite im to netrvá 2 dni mýliš si to s prežitím spermií,, spermije dokážu prežiť cca 72 hodín . Ovú test si môžeš robiť lebo keď ti ukáže ovu test pozitívny tak na druhý deň prebieha ovulácia poprípade o2 dni po pozitívnom teste kľudne môžeš mať ovuláciu
@mariska1989 ďakujem, asi som si to fakt zmylila..
je to normálne že sa človek zmýli držím palce až sa podarí😊🙏❤
@mariska1989 ďakujem :*
Este dodam, ze po ovulacii to vajicko tiez este nejaku dobu zije, cca 24 hodin, takze je tam este trochu casu navyse 🙂
@bambulienka25 teraz si to pekne mýliš ale ty
pro spravnej konstelacii tam vedia byt za polhodinu. je to ako 50 olympijskych bazenov pre ne ;)
@juliet86 chudiatka :D
@bambulienka25 tak s tym vajickom si sa fakt ze riadne sekla - prezije 12, v idealnom pripade max 24 hodin. Nie 72🙈
@bambulienka25 nastane ovulacia a max 24, nie 72!
Dobrý baby môžem byť tehotná pred plodnima dňama?
@bambulienka25 mala som styk 7.11. a plodné dni mávam 10teho
Dobrý deň hľadám skúsenejsiu mamičku 😏vedela by my niektorá z vás vedieť pomôcť ?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A teraz ma napadlo, ze to by asi tie ovulacne testy nemali zmysel..