Ahojte dievčatá, s mužom sme sa rozhodli že si prestaneme dávať pozor keďže bábätko by sme
už prijali 😊 Najlepšie by bolo otehotnieť tak na jeseň ale keďže na to nechceme nijak tlačiť tak sme dali tomu voľný priebeh už teraz nech to príde samé kedy má 😄
Otazka: ako dlho trvalo Vám kým ste otehotneli? Zaujímajú ma všetky rady a skúsenosti takže kľudne píšte a rada si prečítam. Ďakujem ❤️
Ahoj, aj ja som mala takéto optimistické plány...5,5 roka a dieťa nikde a áno u lekárov sme už boli, držím prsty nech sa čím skôr zadarí 🙂
@lusyp fuuha veľmi veľmi držím palce aby sa vám zadarilo.. ✊
@janulienka_janka ďakujem 🙂
Prvé asi 2m a druhé 3m ale z toho muž bol 3 týždne na Lešti keďže je vojak 😊
@janulienka_janka 1x mesiac, 2x necele 2 mesiace
@janulienka_janka 5 rokov a podarilo sa az po IVF, teraz tri roky a opat skusame IVF 💃🏻, drzim palce nech sa vam podari, co najskor 😊
Prve 4roky, vyslo to az po ivf, druhe sme skusali 2r a tiez az po ivf
1x mesiac (zo srandy sme si na dovolenke povedali, ze skusime 😁), 2x 3 mesiace (pomohol vianocny chaos 😁)
@janulienka_janka tiez sme to nechavali zo zaciatku na nahodou a uz su to 3 roky a stale nic :(
4 roky
Bože baby, všetkým držím palce ktoré sa stále po toľkých rokoch snažite a nič... Velmi vám to prajem.. A ďakujem za reakcie ❤️ snáď bude všetko tak ako ma byt
2x 1m a poom 3x sa uz nepodarilov vobec, snazili sme sa 3r, uz sme to vzdali.
Hmm, s prvym partnerom to boli roky a bez uspechu, vzdy to zle dopadlo. A s mojim sucasnym chlapom to bolo ihned. Na prvy pokus to vyslo. Mlady je uz na svete. Cize je to ako vidis rozne
2,5 roka a stale nic.
ja som bola optimistka, ze to pojde na prvu, mozno druhu supu, obidvaja sme zdravi, zdravo sa stravujeme, sportujeme, ziadne vaznejsie choroby ani nic, ja uplne pravidelny menzes.... len sme boli uz obaja po 35....
podarilo sa po 9 mesiacoch, a skoncilo to potratom.... potom pauza, a ked sme zacali skusat, tak zase to vyslo ze po 9 mesiacoch....
@janulienka_janka 4 roky voľného priebehu
Nám trvalo rok, pokiaľ sa nám podarilo dieťatko a teraz sa už tiež snažíme o druhé a zatiaľ nič, no neriešime to a keď sa podarí, tak sa budeme tešiť. Držím palčeky aj vám 🙂
@janulienka_janka toto je zbytočné. Každá to má inak. Ja prvé tehotenstvo po 2 mesiacoch a teraz som tehotná po 3 mesiacoch snaženia. Sú tu ženy, ktorým to trvá rok aj 5 rokov. Prvý krát otehotneli hneď, potom sa roky nedarilo... Atď. Ty nemôžeš vedieť, do ktorej skupiny budeš patriť. Možno to vyjde hneď, možno o rok takto ešte ani nebudeš tehotná. Ale čo ti môžem ja odporučiť je sa vykašľať na meranie teploty a ovulacne testy. Zbytočne ťa to zostresuje. Môj lekár povedal, že niektoré ženy si z toho robia trhaci kalendár a potom sa čudujú, že to nejde, sú vystresovane a chlap znechutený... V tomto s nim úplne súhlasím. Treba sa snažiť celý mesiac každé dva dni cca, užívať si to a dopriať tomu čas.
@konikkon ja viem že každá žena to ma inak práve preto som sem písala aby som to videla z každého pohľadu... Určite neplánujem ani ovu testy ani meranie teploty.. Dávame tomu rok - dva, ak by sa nepodarilo potom to budeme riešiť.. 😊
Obe dietky na prvy cyklus, ale poznam sa a citim svoje plodne dni.
5 rokov
@janulienka_janka Ahoj, pri dcérke bez ovu testov a merania BT 2 mesiace a teraz pri druhom s ovu testami 3 mesiace. 😊 Držím palce, nech sa zadarí 😊
@janulienka_janka my s muzom na prvy sup hned po svadbe a to sme 8 rokov mali len prerusovanu suloz bez akejkolvek ochrany 😄 ja som cakala ze som mozno aj neplodna a bum hned to slo 😄
Prve tehu na prvy pokus ,druhé 4 mesiace
@doda26 fuha 🤣🤣🤣 Ja s mužom sme dva roky takto na voľnej nohe 🤣 že len prerušovaná súlož a doteraz nič 🤣 hold, asi vedia kedy to majú vytiahnuť 😄
@janulienka_janka ja som tak fungovala s niekolkymi partnermi, niekolko rokov (určite cez 10) 🙂 a nikdy nič, je pravda že potom to slo trochu dlhsie (tych 9m), ale zase stale prirodzenym sposobom....
ahoj my sa snažime 8. mesiac a zatial nič a to sme si mysleli ,že to bude hneď, tak sme sa popredu tešili...
@janulienka_janka ahoj, nam to trvalo asi 10 mesiacov aj ked zo zaciatku sme si len nedavali pozor , az neskor sme sa zacali snazit pravidelne- kazde dva dni v mesiaci, aj pocas MS ked uz bola slabsia. Lebo som nevedela kedy mam ovulaciu. Po case som to zacala riesit aj s dokorkou,ta ma hned chcela posielat na laparoskopiu a rozne testy, kupila som si aj teplomer ale nikdy som ho nepouzila. Vykaslali sme sa na vsetko a dali sme tomu volny priebeh. Napokon som mala az trojite tehu ale 2 babatka nam este v prvych dnoch zanikli (syndrom miznuceho trojcata). Jedno sa nam pekne vyvija tak dufame ze bude v poriadku. Moji rodicia sa kedysi o mna snazili 4roky a prislo to, aj bez ivf atd.
este taka vec, mesiac predtym,nez to vyslo,sme zacali uzivat ja kyselinu listovu a partner maca doplnky.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@janulienka_janka ahoj, no nam to prvý krát trvalo mesiac a druhy krát 4 mesiace