Ahojte kočky, na kolky krát po akej dobe sa vám podarilo druhé dieťatko? Ako dlho ste sa oň snažili?
@teuflerin 4 mesiace
O prve sme sa snazili rok...o druhe od porodu sme sa nechranili ale nemala som ms..od nabehnutia cyklu na 4ty mesiac skoncilo vsak potratom a po potrate hned prvy mesiac snazenia...o tretie skoro pol roka 😉
Prvy tak 3mesiace nie velmi aktivneho snazenia, druhy hned naprvy sup. A mam pocit ze po kazdom porode som plodnejsia. Teraz sa uz bojim aj sexovat...
Ehm 😀 23.06 2918 sa nám narodil syn a 10.3 som už zase bola tehotná 🤦
@mrkvicka060 tiež som na tom už takto 😂😂😂
Prve na prvy šup potom biochemocke na druhy šup potom o 8m sa podarilo no v 18tt som rodila mrtveho chlapceka a potom o 4m sa podarilo a Teraz uz len vydrzat do januara aby sme mali doma druhe dietatko v naruči😍 ( Ale mohlo to byt aj skor len mm dako sabotoval vyhybal sa plodnym dnom Lebo chcel nacasovat letne babo 🤔)
Prve sa zadarilo hned, druhe az po skoro 3 rokoch 😉
Prvy hned, druhy na druhy mesiac a dalsie tiez hned dokonca hned po vysadeni HAK
Po troch mesiacoch aj to len kvôli tomu,že som mala dve ovulku, jednu falošnú z kyseliny listovej, lebo nič iné som nebrala. Akonahle som ju vysadila, na ďalší mesiac som mala už len jednu ovulku a otehotnela som.
Nám sa prvé za darilo ani nevieme ako.... A teraz sme začali na druhom..... A došiel včera menzes tak som taká trosku sklamaná..... Viem ze to je prvý mesiac.... Ale..... Jaksi som ostala sklamaná...
Prve hned .....druhe tiez hned po vysadení mireny( potrat v 20tt) potom sa podarilo po 3rokoch ....teraz sme 30tt
Prvy syn na prvý šup, po 18 mesiacoch kojenia prišla prvá ms a ďalšia už neprišla 😀 dcéra sa podarila hneď po prvej ms😉
Ja som akurát odstavila dcérku, mala 1,5r a povedali sme si, poďme to skúsiť, kúpila som si aj ovulqcne testy, nech ideme na istotu a na prvý šup sa nám zadarilo.
@teuflerin
2 syn - vysadila som antikoncepciu po vela rokoch a hned som ostala tehotna
1 syn - po rocnom snazeni
Druhý bol neplanovany 🙂
Obe deti na prvý šup ....... chlap bol "mierne" sklamaný 😆
Prve po 7 cykloch, druhe na prvy pokus
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
8 mesiacov a medzitým 2 neúspešne krátke biochemické tehotenstva
Prvé sme mali na prvý sup.