Ako dlho ste sa snažili o bábo?

denamir
30. aug 2014

ahojte s priatelom sa pokusame o babo 5 mesiacov a stale nic babo velmi chceme. mam 20 rokov som mlada tak neviem preco je problem. mate skusenosti?? 🙂

monicka79
30. aug 2014

@denamir ahoj, 5 mesiacov je nič. Nemysli na to a ked sa nepodarí rok, tak potom to začni riešiť so svojim gynekologom 😉 Ja som prvýkrát otehotnela po 6 mesiacoch, ale nejako som na to nemyslela, nechávali sme na náhodu že bude bude, nebude nebude 🙂 a to som mala o šesť rokov viac ako ty. O druhé sa snažíme 4 roky a nič ani po laparoskopii kde mi nič zlé nezistili, manžel má spermiogram ok, aj tak sa nedarí - myslím ale že to bude tým že už sme starší aj väčší stres ako ked sme boli mladší. Zatiaľ na to naozaj nemusíš myslieť, si mladá a môže to prísť čoskoro 🙂

janasofi
30. aug 2014

mi sme sa snažili o bábo 7rokov, bola hormonálna liečba, operácia, cvičenie mojžíšovej metódy (čo odporúčam je to skvelá vec na uvolnenie, chrbát atď.) ďalej skvelá dovolenka, zmena zamestnania a BUM neopísatelná radostorá sa volá SOFIA a má 6 mesiacov.

brigus198754
30. aug 2014

Ja som otehotnela s obidvoma do mesiaca 😀

liubov
30. aug 2014

..2 roky..

zuzanockamt
30. aug 2014

@denamir 5 mesiacov je v pohode ... u nas to bolo cca rok a pol

safranca15
30. aug 2014

Po roku a to som nebrala antiku potom ked som potratila som necakane znovu otehotnela po 3mes no znovu tonevyslo a do tretice som brala 10mes antiku a o mesiac som bola tehu a to uz vyslo 🙂 radsej to nesil lebo ked nieco silou mocou chces tak to nevyjde ale drzim palce

kudusko
30. aug 2014

Ja na prvy sup a nebola som taka mlada to druhe som uz mala 30rokov aj teraz sme zacali pracovat na babatku tak uvidime ci to zase vyjde na prvy sup 🙂 😉

evinkah
30. aug 2014

My sme babatko planovali, v novembri 2013 som vysadila tabletky (po cca 12 rokoch, co som ich s planovanymi prestavkami brala) a potom som telu dala 2 mesiace na oddych a precistenie, takze sme sa este chranili. Prvykrat sme skusili v januari, na nasu velku radost sa to podarilo na prvykrat a teraz som v 37. tyzdni. Ja som mala v case otehotnenia 31 rokov a priatel 30, rodit budem ako 32 rocna, ak teda nasa malinka este tie 4 dni pocka 😊 Sudiac podla ostatnych parov v okoli sme mali velke stastie, bezne vsetci skusaju 6 mesiacov az dva roky... Drzim palceky.

majushka
30. aug 2014

No, my jeden mesiac. 😀 Tak rychlo to prislo, ze som sa do porodu spamatavala. 😵

bonaqa2013
30. aug 2014

Máme 4 deti, ale u nás plánované rodičovstvo zlyhalo. nikdy sme nič neplánovali. Len sme sa milovali vtedy, keď sa nám chcelo...

katkaolejka
31. aug 2014

Ahoj, funguje to presne opačne, keď na to myslíš, nejde to, keď na to prestaneš myslieť, podarí sa 😀 .
My sa práve snažíme o druhé bábo, už 4 mesiace, snažím sa tiež na to nemyslieť. Doktorka mi poradila, nech užívam prípravok Mimistar, dodá telu kyselinu listovú aj inositol, čo pomáha otehotnieť a okrem toho dopomôže k psychickej pohode, mne to pomáha, vyskúšaj 🙂.

cecilka123456
31. aug 2014

Ccca rok u nas. Ale ako je hore posane. Ked sme na to islo intenzivne plodne neplodne dni pocitanie a tak tak vtedy nic ked som sa na to vykaslala ze ved bude ako ma byt tak bum ! A nase srdenko ma pol rocka 🙂

sisawalter
31. aug 2014

Ja som otehotnela do 3 mesiacov od snazenia. Sledovala som si ovulku a vtedy sme mali sex kazdy druhy den . 🙂 som stastna ze to tak rychlo vyslo a uz mam len 4 dni do termuni a uvidim svoju lasku ;)

denamir
autor
31. aug 2014

@brigus198754
@sisawalter
super blahozelam. ako sa vam to podarilo?? my sa snazime uz 5 mesiacov a nic sex mame kazdy druhy den
@kudusko

tenerifka
31. aug 2014

Prve dve sa "pritrafili", aj ked sme si davali poor.
Tretia bola planovana, snazili sme sa asi tyzden 😀

Tak klud, nechat tomu volny priebeh, ale ak sa nedari, problem moze byt aj v partnerovi, je to 50 na 50

dolce_principessa
31. aug 2014

Ja som bola tehotna 3 krat na supu 😀

tina1988
31. aug 2014

Snazili sme sa cca 7 mesiacov. a ako tu uz bolo spomenute - keď na to myslíš, nejde to, keď na to prestaneš myslieť, podarí sa . U nas to platilo. Cele mesiace som na to myslela ze preco sa nam nedari .... a ked som sa zacala sustredit na nieco ine zistila som ze som tehotna 🙂

leona45
31. aug 2014

My sme sa snazili 5 rokov, teraz sme po odbere vajicok, cakame na transfer.

janedoe
31. aug 2014

My mame zajtra 2 rocne vyrocie :D A ako baby pisali, ked na to myslis nedari sa a ked sa na to clovek vyprdne, podari sa 🙂 Aspon u nas to tak fungovalo, sice to nedopadlo dobre, ale aspon viem, ze viem prirodzene otehotniet 🙂

alcinkap
31. aug 2014

My skoro tri roky (samozrejme za asistencie lekárky mojej "úžasnej") ... a nakoniec vyšlo prvé IVF 🙂

sisawalter
31. aug 2014

@denamir sledovala som svoje telo. Sex treba mat Pred ovulaciou v den i po a nevzdavat sa .prvy mesiac nam to nevyslo a ani druhy az na treti ;). A este som si stiahla do mobilu aplikaciu my days.dobra vec mas tam prehlad kedy dostanes ms kedy mas ovu a znacis si aj kedy ste mali sex.

kudusko
31. aug 2014

@denamir Neviem asi tym ze sa tak lubime a sadli sme si myslim poda a material a vzdy ma vyvrcholenie ( myslim orgazmus naraz ) je o tom aj clanok ze ked sa spolu spravite tak to pomaha a u nas ano 🙂 😉 😉

dolce_principessa
1. sep 2014

@kudusko No ja som sa nespravila ani raz a otehotnela som vzdy hned 😀
tak isto ako aj s tym myslenim na tehu....niektore pisu ze ked nato myslis nepodari sa.....my sme si povedali ze chceme a myslela som nato staaale...v kutiku duse som dufala ze sa to podari hned ......a aj podarilo
Kazda sme ina...... 😀

patricia128
1. sep 2014

My sa snažíme od februára a stále nič ☹

timuska26
1. sep 2014

My sa snazime 3 mesiace, prvy mesiac mi meskalo 3 dni, ale dosla mrcha, teraz v auguste uz mam druhykrat mrchu, tak uz mam obavy, kedze mam aj endometriozu, ci neprestat a brat dalej antiko, mozno este neprisiel cas na druhe babo a mali sme aj svadbu a tie nervy, no som uz vycerpana. ☹

jerryjanka
1. sep 2014

1. cca 2,5 roka, laparka, hormonalna liečba, 2xIUI
2. 10 mesiacov 3 mesačna liečba hormonmi
3. neplanovana, sex 1x za cely mesiac, dokonca mimo obvyklých plodných dní 😅

danika298
1. sep 2014

Ja som vysadila HAK na konci jula myslela som si , ze sa nam podari hned denne som myslela ci som tehotna atd.. a teraz prisla mrcha...a povedala som si, ze necham tomu volny priebeh uz od teraz... aspon mam teraz trocha nadej, ze moje telo zacina fungovat..

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre