Ahojte baby mam otázku ako dlho ste sa snažili o bábätko?
2r a 2mes a ešte stále sa snažíme
Zatiaľ 3/4 roka, dali sme si spraviť vyšetrenia a na základe toho sme zistili, že musíme navštíviť centrum asistovanej reprodukcie, odporúčam zaplatiť si vyšetrenie spermiogramu a gynekológa požiadať o hormonálny profil, budete viac v obraze o vašom zdravotnom stave. Drzim palce.
@anabel2341 6 rokov.... Minulý rok som zostala ale v 3 mesiaci som potratila.
Ahojte potrebujem sa poradiť s mužom plánujeme už dlhú dobu bábo ale sa nedarí tento mesiac sme mali pohlavný styk 2x počas ms... A od skončenia už asi zo 6krat ... teraz posledný styk nebol bolestivý ale som spinila a teraz už druhý deň mám taký výtok s ružovým nádychom ako po ms? Čo to môže byť ? Mám teraz plodné dni.... Pocit že som tehotná nemám nič ma nebolí mohla som sa tam dole zraniť? Ďakujem za radu 🙏
@anabel2341 ahoj, my sme sa snazili velmi kratucko - 3 mesiace 😊 najprv sme to nechali 2 mesiace tak a ked som si na treti mesiac poriadne sledovala ovulaciu, tak sa nam to podarilo.
3 mesiace
@anabel2341 snazime sa uz 13 mesiacov a nedari sa
5rokov
mesiac
@trinity246 moze to byt uhniezdenie, no sex by mal byt hlavne cez plodne dni ob den. zranit pochybujem
Niečo cez 3 roky.
Zajtra mam termín pôrodu.
My sa snažíme 8 mesiacov a stále nič :/
Vzdy ked sme sa posnazili tak som na 1. Krat otehotnela. Raz som ale potratila- nevyvinulo sa srdiecko, druhy krat mikropotrat uplne v prvych tyzdnoch. Do tretice vsetko najlepsie a tak uz sme v 8 mesiaci. Termin porodu mam presne na “vyrocie” , 2 roky po tom co som potratila prve. Takze zjavne nam nas prvy anjelik poslal bratceka 😍🙏🏻
Devätnásť rokov a keď sa to naozaj stalo,sme tomu neverili.. my sme sa vlastne už nesnažili,ale aj tak vždy tajne dúfali.. mám 43, muž 51, niekto by nás mohol súdiť,že sme už starí,aj sme,ale skôr sa nepodarilo..máme dcérku,krásnu a zdravú ako buk.. všetkým podobným párom držíme veľmi palce
Pri dcére druhý cyklus, potom druhýkrát ani neviem ako, a tretí krát polroka ale nebolo to vyslovene snaženie podľa plodných dní len sme sa nechránili brali sme to tak keď bude bude keď nie tak nie... Oba razy Ma... Raz v 5+4tt a teraz 8+6tt žiadna akcia srdiecka
Otehotnela som s mužom čo spolu žijeme už 4 roky a dávali sme si pozor na prvý sex keď sme prestali dávať pozor v ten mesiac sme mali 2x nechránený sex a som v 30tt 🙂
na prvé sme čakali 12 rokov 🙂
@anabel2341 snažili sme sa rok aj mesiac otehotnela som tak ze som predtým brala clostylbegit myslím ze 4 mesiace predtým ako som otehotnela. Potom som v 9+1tt potratila missed abortion. A teraz si dávame pauzu tie 3 mesiace ako mi odporučil gyn.no ani psychicky veľmi nie som nato pripravená ale už sa pomaličky snažím rozmýšľať nad tým ci chcem ďalšie alebo nie
Ahojte ❤️ chcem vas povzbudit, minuly rok v maji som potratila v 8tt, musela som podstupit kyret. 9 mesiacov som nedostala menstruaciu a lekari nevedeli preco. Porobili mi rozne vysetrenia. Potom prisla menstruacia sama v tomto roku vo februari, odvtedy sme sa opat naplno snazili. Zacali sme minuly mesiac navstevovat ISCARE v Martine. Vsetky vysledky dopadli dobre, podstupila som stimulaciu liekmi a nasledne mi bol pichnuty pregnyl a naplanovali nam styk. A dnes som si nasla dve // na teste 🥰 Este stale tomu neverim 🙏 myslela som ze to nikdy neskonci a nam sa to nepodari. Drzim palce vsetky zienkam ktore sa snazia o babo
@sasenka49 krásne blahoželám... 🥰🥰
@bambina2005 Gratulujem✊💋
@bambina2005 gratulujem 🙏
@anabel2341 ja mám zatiaľ len synčeka a otehotnela som hneď ako sme si povedali, že chceme babo .. priala by som to každej ktorá túži po bábätku ❤️
@mimuska125 ďakujeme,u nás sa dá hovoriť o zázraku a to doslova..♥️
@sasenka49 tak tak presne ale veľa ľudí čo poznám malo problém a ked to uz prestali riešiť bum zrazu... Tak vám držím prsteky držte sa
@anabel2341 skoro dva roky, už som si myslela ze prirodzene sa to nepodarí a budeme musieť ísť na umelé. No nakoniec keď som sa už na to vôbec nesustredila a nerozmýšľala nad tým, ostala som tehotná. Ale brala som prášky cez ovuláciu ktoré mi odporučil gynekológ, ešte sa so mnou vsadil že do 3 mesiacov prídem k nemu ako tehotná. A ja mu hovorím ze tomu už neverím, no od poslednej návštevy menštruácia ani neprišla a ja som ostala tehotná. Ešte mi hovoril, že hlavne nech si nejdeme dávať priateľov spermiogram robiť do reprodukčného centra, lebo ze tam výsledky niesu dôveryhodné len aby sa u nich dalo spraviť umelé oplodnenie. A dal mi kontakt na jedného Pána ktorý nieje zavyslí od reprodukcnych centier. Ale nám nebolo nakoniec ani treba. Ak by mal niekdo záujem prášky mi zostali tak ich predávam.
@anabel2341 takmer 15 rokov
@noami12 aké prášky???
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
9 mesiacov