Ako dlho ste sa pokusali o babo po30-tke??
Keď sme sa chceli začať snažiť o bábko - zistili sme, že už je neskoro / bola som cca v tt / 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Na prvu supu 😀
rok a išlo už o druhé dieťa
u nás to bolo 6 mesiacov...🙂a máme podareného Milanka
Ahoj,3mes.a bolo to druhe dieta.
pred 30r ano,po 30r uz nie,,,a drobec prisiel vtedy ked sme ho necakali 🙂
..ak si o.k. a on tiez ,tak cas nehra rolu..nam sa podarilo asi na 2 krat..vyrataj plodne dni a sup 😀 😀
Prvé babo som mala po 35 snažili sme sa 3 mesiace keď čítam niektoré témy asi hovorím o veľkom šťastí 🙂
Nám sa podarilo na prvý krát 🙂
My sme sa zacali snazit, ked som mala 29 a moj muz 26 a dodnes sa mi nepodarilo prirodzene otehotniet. Krpca doma a krpca na ceste máme po IVF.
Prvého na 31. narodky na prvýkrát (okamžite po predchádzajúcom spontánnom potrate), druhého v 34. na prvýkrát a tretieho v 38. na prvýkrát - to je svätá pravda, ozaj nechcem provokovať a ozaj si to obrovsky vážim. Želám všetkým mamám, či rodičom všeobecne, aby sa ich túžby čo najskôr vyplnili...
Druheho synceka v 31 cca 1 rok
Ja mám 33 a manžel 38 a oba razy cca 6 mesiacov. Používaj ovulačné testy aj 2-3 za deň, ak je už ozaj ten správny čas a ono sa to podarí!!!!!!! 😉
prvé v 30tke, druhé v 32ke systémom "muž po mne hodil v neplodný deň trenky a ja som otehotnela" 😀 😀 😀
...mali sme klop klop klop to šťastie, že to išlo naozaj na prvýkrát ...
My sme sa snazili vyse pol roka,chceli sme druhe,podarilo sa,ale nakoniec som spontane potratila a asi za tri mesiace som znova otehotnela a teraz mame jeden a pol rocnu listicku.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Myslim, ze to je individualne. Nam sa to podarilo hned na prvu supu 🙂