Ahojte,
na jesen by sme sa chceli zacat snazit o druhe babatko. Pri prvom som po 6,5roku vysadila antikoncepciu a moja doktorka mi poradila chvilu pockat, aby sme nahodou nemali dvojicky. Nepamatam si uz presne ako dlho to bolo. Ake mate vy skusenosti s tymto ? Ako treba pockat ? staci mesiac, ci radsej tri ?
@ekyna Mi sme šli na to hneď. A bábo bolo hneď v prvom cykle. Teraz skúšame už asi 3 cyklus a nedarí sa zatiaľ.
@magmolatus ja mam syndrom polycystickych vajecnikov a pri prvom sa nam podarilo v druhom cykle vdaka inofolicu a tentoraz ho tiez rovno nasadim a dufajme, ze pomoze ako pri prvom
Ja som brala HAK skoro 12 rokov a po vysadeni som do mesiaca otehotnela, nevidim dovod preco by sa malo cakat,s tymi dvojičkami ze mozes mat po vysadeni som este nepocula
Mne lekár hovoril, že on odporúča začať sa snažiť hneď po vysadení. On čo má skúsenosť tak sa vtedy rýchlejšie zvyklo zadariť 🙂 o dvojičkách nič nespomínal ;)
tak ja som pocula aj ze je dobre precistit organizmus trochu a ze aj preto pockat. Uvidime
mne povedali, ze prvy mesiac urcite neotehotniem a na dalsi som bola tehotna, ze to netreba cakat, vtedy sa najskor otehotnie
ja som brala tabletky 3 roky a po vysadeni sme necakali a otehotnela som po 6 mesiacoch 🙂
My sme po vysadení čakali 2 mesiace nech sa telo zbaví všetkých tých chemikálií a otehotnela som pol roka po vysadení, čiže 4 mesiace od začiatku snaženia.
ja som cakala presne pol rok,v jeden den som naraz dobrala hak,prestala fajcit,a zacala brat tehu vitaminy vhodne uz pred otehotnenim a zdravsie sa stravovat a po pol roku sa hned na prvykrat zadarilo
ja som vysadila prašky v july a v septembri sme zistili že som tehotna =) dali sme to na 1x. tiež som bola prekvapena=)
Hormonalnu antikoncepciu som brala nepretrzite 16 rokov (od 18-ky do 34-ky kvoli polycystickym vajecnikom, nepravidelnemu cyklu a cyste na vajecniku, ktoru mi operovali) a otehotniet sa mi podarilo 3 mesiace po vysadeni liekov 🙂 Myslim si, ze to netreba nejako specialne riesit, priroda a osud si to aj tak zariadia po svojom 🙂 Vela stastia 🙂
@efelinka2002 to ano, ale dvojicky by bol pre nas sok, kedze uz mame doma jedno dieta a dva je pre nas konecny pocet 🙂
no mne zase lekar povedal presne co hovoris ty ze je moznost viacpocetneho tehotenstva a odporucil mi tri cykly si davat pozor este..a potom sme sa snazili a otehotnela som az rok na to ale my sme sa nejak extra nesnazili povedali sme si ked to pride tak to bude tu 🙂
Aj ja chcem bábo 😷muz nechce
Brala som rok Hak, potom rok pauza s tým že prečistiť. Po roku sme sa snažili 3 roky o babo, nakoniec po 3 rokoch to vyslo. O druhé sme sa ani nesnažili a bolo tam veľmi rýchlo, keď prvé mali 9 mesiacov.
Ja som čakala 3 mesiace ako odporučila doktorka a potom som otehotnela do 2 týždňov.Dnes mám už12 ročnú dcéru.Držim prsty
@zuzulk a uz nejake mas?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ekyna My sme necakali ani pri jednom. Pred prvym tehu som brala HAK 7rokov, otehotnela som 3.mesiac po vysadeni, pred druhym 5rokov,otehotnela som 2.mesiac po vysadeni.😉