OVITRELLE, koľko sa vam držal v tele a na koľký deň vam uz uplne zmizol? Pichnuty som ho mala 5.2. je možné ze duch na teste je este z neho?
@hederamonstera len ked spravim obyc test palickovy tak je tam ledva niečo vidieť...ozaj len taky tieň...do MS mam ešte 6 dní
@lienka_9 tak je skoda casu nad tym polemizovat, musis len pockat 🙂
@hederamonstera ja som mala na 13 deň po ovitrelle takýto, ale žiaľ nedopadlo to dobre
@hederamonstera po 14-tych dňoch je už ovitrelle úplne vylúčený a ak je na teste duch je to pravdepodobne už babo. Skús otestovať o 2 dni a budeš vedieť na čom si. Možno je už aj toto bábo, ak áno čiarka musí byť už o niečo silnejšia, lebo HCG by malo už stúpať.
@zuzkalujza a tiez si mala take bolesti ako pred a pocas MS?? Lebo ja mam takú bolesť brucha podobnu MS
@lienka_9 áno mala, úplne ako by mala prísť mrcha.
@zuzkalujza a neprisla? Kolko tie bolesti potom este trvali?? Aj po termine MS? A preco to nedopadlo dobre ak sa smiem spýtať? Je mi to ľúto..
@lienka_9 trvali stále viac menej aj po termíne MS. Ale to je bežné, lebo sa rozťahuje maternica a to sú bolesti skoro totožné ako máme pri MS. Ja som pri oboch tehu čo dopadli dobre mala skoro celý čas. V 8 TT som potratila, dôvod neviem, nakoľko som sa vyčistila sama nešla som ani na čistenie. Ale zrejme slabé vajíčko moje, nakoľko má už veľa rokov a aj v CAR hneď povedali, že to bol zrejme dôvod prečo sa prestalo vyvíjať, tak neviem..... Bol to v podstate už 3 potrat za posledný rok 😢
Ja som po ovitrelle uz 17 ty deň, na 22dc mi bol pichnuty, folikul mal 25mm, dnes som už 39 den cyklu a ms nikde príznaky ovulácie žiadne, teploty totálne rozhádzané a ja neviem či je to tou injekciou, alebo neprebehla vôbec ovulácia. Som z toho už na nervy.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lienka_9 testovat by sa malo v 14DPO, ty si testovala 13 dni po pichnuti (ovulacia nastane do 36hodin od pichnutia). Je to take otazne ale podla ma je to vysoka sanca, ze sa zadarilo 🙂) skus este zajtra, pozajtra. drzim palce