Ahojte,prosim vas ako dlho po vysadeni antikoncepcie ste otehotneli?velmy chceme babo tak som zvedava ako dlho to bolo u inych zien 🙂 🙂
@zuzanakalejova v januari som vysadila a uz v marci som zistila ze som tehu 🙂 cize okamzite dalsi mesiac 🙂
Pri prvom tehotenstve po 6 mesiacoch, pri druhom po 3 mesiacoch.
@zuzanakalejova pri prvom tehu po vysadení antiky po polroku som otehotnela, pri druhom 3 mesiace 🙂
Nám to trvalo asi 8 mesiacov.
V novebri som vysadila a v januári som bola v piatom t.t., nam sa to podarilo hned a mame zdravu krasnu dcerku tak vam drzim palčeky 🙂
super tema 🙂 aj ja som bola zvedava ako dlho to trva ...vysadila som pred tyždnom antiku a ideme na to snad sa zadrí 🙂
Nam to trvalo 7 mesiacov.
@zuzanakalejova nam na prvy sup 🙂 v auguste som vysadila tabletky- posledna ms a v septembri som uz bola tehu 🙂 drzim palce 😉
Vlada2401 dakujem 🙂 ja neberiem tabletky dva mesiace,zatial nic,ale ani menzes nebol zatial tak neviem ☹ ale citala som tu na koniku ze to mali aj ine tak hadam sa to upravi 🙂
@zuzanakalejova 3mesiace
My sa snazime druhý mesiac. Vysadila som v marci tak uvidíme ;) inak super téma ;)
ja som raz v telke pozerala ..mal tam jeden gynekolog prednasku a vravel ze po vysadeni antikoncepcie (zhruba 3 mesiace) je velka pravdepodobnost na dvojicky prave vdaka zvysenej hladine hormonov 🙂
v januari som vysadila a v marci sme si jediny krat nedali pozor (cez neplodne dni - aspon ja som si to myslela 😀 ) a bim na prvy sup sa zadarilo 🙂
hned v ten mesiac😉
To je idividualne ako sa na to tvoje telo cíti mne to trvalo presne rok ...
ja som vysadila tabletky v novembri a vo februári sa nám zadarilo 🙂
@loginout hej hej dvojicky su vacsinou dane geneticky ale ten lekar tam vysvetloval ze vplyvom zvysenej hladiny hormonov prave kvoli uzivaniu antikoncepcie je zvysena pravdepodobnost ze sa uvolnia dve vajicka naraz alebo budu jednovajecne 🙂 .. neviem kolkym sa to splnilo 😀 ja som tiez chcela mat dvojicky my ich v rodine mame obgeneraciu ale toto pokolenie je nas asi 20 a ja som nebola ta vyvolena 😀mne sa naopak pacia ked su jednovajence rovnake pohlavia 🙂
@zuzanakalejova u nás to trvalo 2 roky, ale, žiaľ, ani to sme nedotiahli do konca ☹
my sa snažíme od konca februára a zatiaľ nič. Pri prvom to trvalo 2 mesace, pri druhom 6 a teraz si ani netrúfam tipovať kedy a či vôbec (mám už 36 rokov) 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@zuzanakalejova 3 mesiace. ale my sme sa nesnažili, skôr sme si dávali pozor.. antiku som vysadila len kvôli oddychu tela, a tak, zadarilo sa 🙂