Ahojte. Ako dlho po laparoskopickej operácii sa vám podarilo otehotnieť ?
Mne hneď na ďalší mesiac. A môj zázrak, poklad, moja dcérka už bude mať 16 rokov. ❤️
Hned
mne o 3 mesiace, drzim palce
@sono2 kam budem musieť chodiť? Nerozumiem. Práveže možno zrasty sú na vine že mám bolesti..nie síce nonstop, ale mám sem tam také 5 minútové záchvaty. Že má neskutočne pichne pár krát a rozdychavam to ďalších 15 minút. Dakedy len tlaky cítim celý čas , ako keby mi niekto tlačil na to miesto, čiže buď zrasty alebo endometrióza asi bude na vine... Lebo na sone nie je nič vidno
@amalka147 testy na ureaplazmu ti robili?
@babushkaem nie
@babushkaem síce možno hej lebo už mi robil rozšírenú cytologiu a všetko bolo v poriadku. Vzal aj výter pred operáciou a tiež všetko ok...
@amalka147 skús sa aspoň opýtať. Kamoska mala takého gynekológa, že sa na to vykašľal, stále ju brucho bolelo, ak to skončilo hospitalizáciou, kde jej zobrali oba vajickovody. Potom o mesiac ju znovu začalo bolieť brucho, zmenila gynekológa, nová jej hneď urobila testy na ureaplazmu, dala jej ATB a odvtedy ju brucho nebolelo. Avšak, kvôli lekárovi prišla o vajickovody, čiže teraz bez umelého ani neotehotnie 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
@babushkaem tak môj gynekológ vzal všetky vytery čo mohol ..a nezistilo sa nič..
@babushkaem a malansom.infekciu, dali mi atb aj antimykotika ... Ale bolesti ostali. Čiže niečo sa deje...
@babushkaem zas nešír.
Ja neverím, že niekomu zobrali zdravé priechodné vajcovody.
Bola som na laparke a viem, ako to chodí.
@sono2 ja som nikde nenapisala, že boli alebo neboli zdrave. Jednoducho nemá ani jeden a ich odstránením problém nevyriešili 🙂
@babushkaem mne zistili endometriózu ...
@babushkaem ložiská v rôznych štádiách
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.