Ahojte chcem sa len spýtať či je možné oehotnieť keď mám pocit že plodné dni som mala asi 31.12 - 1.1. aspoň som na sebe pozorovala také príznaky takže si to len myslím a nechránený styk som mala včera. Je tam ešte nejaká možnosť otehotnieť? Ako dlho asi môže trvať ovulácia?
@nika4495 Ano je mozne. To, ze mas pocit este nic neznamena. Ked sa uvolni vajicko, tak ma asi 12-24 hodin na oplodnenie. Spermie preziju viac, tak "si mozu na vajicko pockat".
Nevies kedy presne doslo k ovulacii, to ti vie potvrdit iba lekar.
Ak by boli tvoje pocity spravne a ovulovala si vtedy, tak uz je neskoro.
no ja len tak hádam že vtedy som mala lebo asi toho 1.1. som mala väčšiu chuť na sex a aj väčšia vlhkosť čo mávam cez plodné dni len som z toho trošku mimo že kedy vlastne odvtedy nastane ovulácia len to mi asi vy aj tak nepoviete :D ale ďakujem 🙂
@pininka1 prosim, vas vedeli by ste, mi pomoct tak tiez sa, snazime o druhe mimi.. Dnes, som bola na pohotovsti s bolestami ze ma pychaju vajecniky som myslela ci, nemam, zapal.. A, tam mi Dr. Povedala ze, som v case ovualcie tak ze, sa mame snazit od, dneska ci ako? Trosku aj spinim ze to je len vytok pocas ovu to
@barbori1234 ano, skuste este dnes, resp zajtra. A keby nic, tak buduci mesiac odporucam zacat tak okolo 20 teho, resp odsledovat ci je tam taky hlien priesvitny ako lepidlo.
@pininka1 no, ten hlien vobec, nemam.. Akurat len vytoky, raz, hnede, potom cervene, ako, pri mš... Som zufala
@barbori1234 verim, no skus tak buduci mesiac aspon tri dni pred, resp viem ze niektore baby chodila ku gynekologovi pravidelne aby im potvrdil ovulaciu a takto na to idu, zial niekedy to inak nejde.
Môžte mi niekto poradiť mám už cca11 dní bolestí pod bruškom ako keby som malá dostať ms má niekto skúsenosť a stim
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nika4495 ovulácia je jeden deň, ale plodný môže byť týždeň okolo, ak si mala príznaky 1.1 tak včera už bolo asi neskoro. Skôr treba skúšať pre tým ako ide ovulacia.