Ako dlho čakať po cisárskom?

31. jan 2022

Zdravim vas,
V oktobri som podstupila svoj prvy cisarsky rez. Porod vsak nedopadol dobre a babatko zomrelo :(
Doktor povedal, ze po cisarskom sa odporuca cakat cca rok, ak nechcem dalsi cisarsky. Mne vsak dslsi cisarsky vadit nebude. Tuzim mat vsak zive a zdrave dietatko. S manzelom sa zatial chranime. Kolko ste cakali vy?

martinaju
31. jan 2022

V prvom rade mi to je veľmi ľúto a prajme úprimnú sústrasť.
Odporúča sa čakať minimálne rok a nie je to kvoli cisarskemu ale tehotenstvu, je tam riziko roztrhnutia maternice.

e1i
31. jan 2022

Mrzi ma to. Ja som rodila predčasne a chvalabohu to dopadlo dobre ale tiež mi dr odporucala dalsie tehotenstvo najskôr po roku. Určite by som to nenahlila lebo môžu vzniknúť komplikácie. To všetko vnutri sa moze aj rok niekedy aj dlhsie hojit

iwesska
31. jan 2022

Mne povedala Dr.az 2 roky. Mrzi ma,co sa vam stalo,ale radsej si to over u viacerych odbornikov,aby si bola uplne ok a neriskovala zbytocne problemy.

zafir
31. jan 2022

V prvom rade úprimnú sústrasť. Určite sa po vlastnej skúsenosti /ruptúra maternice/ prikláňam k názoru, že najlepšie je počkať aspoň rok, rok a pol. Nech sa telo čo najlepšie zotaví.

tosomja
31. jan 2022

Ja mam medzi sekciami rozdiel 14 mesiacov. A nebol žiaden problém

evakoc
31. jan 2022

Velmi ma mrzi vasa strata ..ja mam za sebou 3sekcie (2017, 2019 a 2021) a ziaden problem nebol....drzim prsty

dada13288
31. jan 2022

Ja som otehotnela 9 mesiacov po porode, jazva neboli a medzi sekciami budem mat 18 mesiacov. Zatial nikto nic nekomentoval a to ma videlo vela lekarov.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre