Chcela by som sa vás spýtať ako cítite ovulaciu ? Vedeli by ste to nejako konkretizovať ? Ja ovulaciu necítim teda neviem čo by som mala cítiť 🙂
@anjelicek26 tiež som si myslela že stačí hlien ako znak lenže ja mám taký hlien aj týždeň 🫣
Ja po troch tehotenstvach mavam bolesti horsie ako som mavala pri MS
Preto sa tomu hovori aj plodne dni... spermie preplavaju cez plodny hlien a otvoreny krcok az do vajcovodu a cakaju na oplodnene vajicko... a vydrzia tam kludne aj tri dni... ked mate sex cez plodne dni kazde 2 dni, nic nepresvihnete...
Po dvoch pôrodoch oblúka horšie ako ms. Pichanie v oblasti vajickovodou. Pošva viac prekrvena. Ťahanie krížov atd
@1mata ja robí aj testy 😁 lebo fakt neviem kedy prebieha dokonca keď zachytim aj pozit test tak absolútne nič necítim ako ten hlien mám aj týždeň takže ten beriem s rezervou :D
@1mata
@masinka
@timea301196 aj mňa strašne bolieva v podbrušku, málokedy to zvládnem bez tabletky, a to ja radšej skôr bolesť pretrpím ako sa dopovať ale toto je naozaj des...niekedy ani usedieť od bolesti nemôžem 😢
Nič by si vtedy nemala cítiť len výtok a možno trocha krvi a mini pichnutie na tej strane. Mne je skôr zvláštne keď to niekoho bolí a teda ďakujem pani prírode, že mňa nie.
Žienky a mávate niektorá ovulačné krvácanie? Po druhom pôrode mávam bolestivú ovulaciu, nič čo by sa nedalo vydržať. Lekár povedal, že je to normálne. Dnes mám 17. deň cyklu a objavilo sa mi spinenie ako na začiatku ms. Dosť ma to vykoľajilo, na preventivke som bola začiatkom decembra a vtedy všetko ok. Tak dúfam, že je to len ovulaciou.
@majusik29 áno, tak raz-dvakrát za rok.
Pred druhym tehu som ani je nemala priznaky ziadne. Potom sa to zmenilo 😉
Niekoľko rokov som necítila ovuláciu.Začala som brať hak dlhodobejšie a po vysadení som asi každý 4 cyklus cítila ovuláciu.Boli to také ako keby sťahy, vyčerpávalo to.
Po roku som už necítila znovu nič.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ovulaciu prakticky citis hlavne vtedy - ked mas zrasty v oblasti podbruska, vajecnikov, po predoslych porodoch ci rozbehanou endometriozou a samozrejme nieco robi aj stupajuci vek... prakticky by si mala mat len natahovaci hlien, to ako "znak" prebiehajucej fungujucej ovulacie a cyklu uplne staci... ja citim tahanie krizou a tu stranu, kde je ovulka, ale ja mam zrasty, teda pred rokom ich davali zasa prec, ale predpokladam, ze o 5 rokov to budu davat prec zasa, lebo sa to zasa pozrasta...