Ako často snažilkujete?

timeashop
24. feb 2014

Ako casto sexujete vy aby ste sa otehotnili?

lubikan
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sense
24. feb 2014

ked bola chut ....vtedy sme a stalo sa, my sme dieta planovali, ale nepracovlai sme na nom, vychutnavali sme si jeden druheho...

timeashop
autor
24. feb 2014

Lubikan : dakujem za vtipny odpoved. Ja som si myslela tak ako pisala Sense... Cize hocikedy alebo hlavne okolo ovulacie.... Uz neviem co mam robit aby som sa otehotnela ☹

sense
24. feb 2014

@timeashop nemysliet na to

lubikan
24. feb 2014

@timeashop nestresuj,nemysli na to..sexuj preto,ze chces,nie preto,ze musis

anatalia77
24. feb 2014

@timeashop ak je to dlhodobe,tak navstivit aj odbornika.

klara855
25. feb 2014

@timeashop my sme na to nemysleli, potom mysleli, snazili sa kazdy druhy/ treti den, okolo ovulacie i kazdy den...a nic....asi nam to tak lahko nepojde...:(

jajajkaa
25. feb 2014

@timeashop akodlho sa snazite?

timeashop
autor
26. feb 2014

@klara855 sme v takom istom situacie.aj som uz kupila ten lubr.gel Conceive plus.teraz sme to zacali pouzivat....no uvydime sa co z toho bude...ale je tazke nemysliet na to

timeashop
autor
26. feb 2014

@jajajkaa od septembra

klara855
26. feb 2014

@timeashop my sme ho pouzivali a nic....no citala som,ze mnohým párom pomohol, snad budete mat stastie i vy🙂

timeashop
autor
26. feb 2014

@klara855 dufam sa 🙂 vy odkedy snazilkujete?

klara855
26. feb 2014

@timeashop my cca od maja, teda od toho maja do augusta iba tak,volne🙂🙂🙂🙂...potom zacala blikat kontrolka, ze preco to nejako nejde....potom sme sa na to sustredili a sme sa snazili, snazili, a nic.......a od tohto roka chodim po lekaroch na vysetrenia a tak...a vy odkedy?

inspiration2
26. feb 2014

Som vďačná za partnera, ktorý mi nikdy nedovolil ani pomyslieť na to, že by fakt, že sa nám nedarí otehotnieť mohol nejakým spôsobom narušiť pohodu pri sexe...Nemala som ovuláciu, nemala som pravidelný cyklus a napriek tomu čakáme bábo - z lásky a v podstate to bolo prekvapenie pre oboch. Myslím si, že takéto plánovanie a stresovanie nemôže byť pri plánovaní bábätka ani náhodou užitočné. Treba si jednoducho užívať jeden druhého, vtedy sa to väčšine žien podarilo 🙂 držim palčeky 🙂

timeashop
autor
26. feb 2014

@klara855 my od septembra.ja som tiez bola u lekara.vravel ze je vsetko v poriadku.ale tento mesiac iste som nemala ani ovu lebo som bola chora prave vtedy a aj bazalnu teplotu som meralavtedy som mala 3 dni horucku a od pondelka mam normalnu teplotu...

timeashop
autor
26. feb 2014

@inspiration2 jeej gratulujem 🙂

inspiration2
26. feb 2014

@timeashop odporúčam zostať v pohode a veriť v intuiciu,že keď ti sex chutí je ten správny čas a nemusíš nič merať...

monika11m
2. mar 2014

no ja preferujem kazdy druhy den !

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre