Ako casto sexujete vy aby ste sa otehotnili?
ked bola chut ....vtedy sme a stalo sa, my sme dieta planovali, ale nepracovlai sme na nom, vychutnavali sme si jeden druheho...
Lubikan : dakujem za vtipny odpoved. Ja som si myslela tak ako pisala Sense... Cize hocikedy alebo hlavne okolo ovulacie.... Uz neviem co mam robit aby som sa otehotnela ☹
@timeashop ak je to dlhodobe,tak navstivit aj odbornika.
Som vďačná za partnera, ktorý mi nikdy nedovolil ani pomyslieť na to, že by fakt, že sa nám nedarí otehotnieť mohol nejakým spôsobom narušiť pohodu pri sexe...Nemala som ovuláciu, nemala som pravidelný cyklus a napriek tomu čakáme bábo - z lásky a v podstate to bolo prekvapenie pre oboch. Myslím si, že takéto plánovanie a stresovanie nemôže byť pri plánovaní bábätka ani náhodou užitočné. Treba si jednoducho užívať jeden druhého, vtedy sa to väčšine žien podarilo 🙂 držim palčeky 🙂
@inspiration2 jeej gratulujem 🙂
@timeashop odporúčam zostať v pohode a veriť v intuiciu,že keď ti sex chutí je ten správny čas a nemusíš nič merať...
no ja preferujem kazdy druhy den !
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.