Ahojte, ako často sexujete keď sa snažíte alebo ste sa snažili o bábo? My každý druhý deň počas plodných dní ale aj mimo nich aspoň 2-3x do týždňa.. A nič.
@miiriaam treba čítať,ale nie časopisy pre ženy,tam je kopa blbosťi,inak pravda je taká že vývoj jednej spermie trvá 2-3mesiace,čiže až po tejto dobe dozrie a má schopnosť oplodniť vajíčko 😉. Ohľadom pravidelnosti, áno je fakt že pravidelná ejakulácia u muža by mala byť cca každý 2 až 3 deň. Dôvod je že pravidelnou ejakuláciou dochádza k vyprázdneniu zásob a to stimuluje tvorbu a dozrievanie nových spermií a taktiež je potrebná pre celkové zdravie muža.
Ono pri snahe o bábätko sa netreba spoliehať len na častý sex cez plodne dni a ovuláciu, teda že "mame sex cez plodné dní, tak určite sa podarí". Závisí to od viac faktorov, hlavne od zrelosti a rýchlosti spermií, od toho, či vôbec sa uvoľnilo zdravé vajíčko, a podobne. Teda ak sa snažíte dlhšie, vieš určite, kedy máš ovuláciu, a nedarí sa, tak jednoznačne treba ísť k odborníkovi, spermiogram, tvoje vyšetrenie. Lebo môžte sexovať "do aleluja", aj každý deň, či každý druhý, ale ak je dáka prekážka, nič z toho nebude
Nuz u nas to bolo tak ked sme sa snazili nic a ked sne sa, prestali snazit tak sa podarilo okamzite.... takze velku ulohu zohrava aj psychika....
My sme boli spolu vždy keď to slo 😁 niekedy každý deň, inokedy 2-3, ale záviselo to od prac zaťaženia 🙂
Dievcata, ja som mala ovu bud vo stvrtok alebo v piatok podla hlienu a "bolesti", ale sex bol v utorok a predtym v sobotu, nejako nam to neslo teraz presne cez ovu. Myslite, ze je sanca z toho utorka? :( Nam sa to v poslednom case cez ovu tak nejak dobabre, ale tak doteraz to nevyslo ani ked sme cez ovu :(
podla mna takto sa to moc odhadnut neda, ta moznost, ze sa vam @deean v utorok poradilo tam je, ale nie je to naisto, sama viem, ze ked sme sa snazili tak som si tolkokrat aj myslela, ze sa podarilo a vobec nie, u nas to tiez prislo, ked sme to prestali riesit, kukat do kalendara
Ked spravim mesacny priemer cca kazdy druhy den
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Citala som,ze je dobre tak raz za 3,4dni aby stihli spermie dozriet..