Ako často sexujete?

28. mar 2020

Ahojte, ako často sexujete keď sa snažíte alebo ste sa snažili o bábo? My každý druhý deň počas plodných dní ale aj mimo nich aspoň 2-3x do týždňa.. A nič.

miiriaam
28. mar 2020

Citala som,ze je dobre tak raz za 3,4dni aby stihli spermie dozriet..

john3535
28. mar 2020

@miiriaam treba čítať,ale nie časopisy pre ženy,tam je kopa blbosťi,inak pravda je taká že vývoj jednej spermie trvá 2-3mesiace,čiže až po tejto dobe dozrie a má schopnosť oplodniť vajíčko 😉. Ohľadom pravidelnosti, áno je fakt že pravidelná ejakulácia u muža by mala byť cca každý 2 až 3 deň. Dôvod je že pravidelnou ejakuláciou dochádza k vyprázdneniu zásob a to stimuluje tvorbu a dozrievanie nových spermií a taktiež je potrebná pre celkové zdravie muža.

miiriaam
28. mar 2020

@john3535 napisal si to iste co ja akurat ja som to napisala skratene...to co citam je moja vec 😗

john3535
28. mar 2020

@miiriaam to nieje to isté

jaskolka
29. mar 2020

Ono pri snahe o bábätko sa netreba spoliehať len na častý sex cez plodne dni a ovuláciu, teda že "mame sex cez plodné dní, tak určite sa podarí". Závisí to od viac faktorov, hlavne od zrelosti a rýchlosti spermií, od toho, či vôbec sa uvoľnilo zdravé vajíčko, a podobne. Teda ak sa snažíte dlhšie, vieš určite, kedy máš ovuláciu, a nedarí sa, tak jednoznačne treba ísť k odborníkovi, spermiogram, tvoje vyšetrenie. Lebo môžte sexovať "do aleluja", aj každý deň, či každý druhý, ale ak je dáka prekážka, nič z toho nebude

sense
29. mar 2020

Nuz u nas to bolo tak ked sme sa snazili nic a ked sne sa, prestali snazit tak sa podarilo okamzite.... takze velku ulohu zohrava aj psychika....

diaalex
29. mar 2020

My sme boli spolu vždy keď to slo 😁 niekedy každý deň, inokedy 2-3, ale záviselo to od prac zaťaženia 🙂

deean
29. mar 2020

Dievcata, ja som mala ovu bud vo stvrtok alebo v piatok podla hlienu a "bolesti", ale sex bol v utorok a predtym v sobotu, nejako nam to neslo teraz presne cez ovu. Myslite, ze je sanca z toho utorka? :( Nam sa to v poslednom case cez ovu tak nejak dobabre, ale tak doteraz to nevyslo ani ked sme cez ovu :(

evita11223
29. mar 2020

podla mna takto sa to moc odhadnut neda, ta moznost, ze sa vam @deean v utorok poradilo tam je, ale nie je to naisto, sama viem, ze ked sme sa snazili tak som si tolkokrat aj myslela, ze sa podarilo a vobec nie, u nas to tiez prislo, ked sme to prestali riesit, kukat do kalendara

akinom0077
29. mar 2020

Ked spravim mesacny priemer cca kazdy druhy den

natalkacentrumzdravia
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre