Ako často máte styk počas plodných dní?

mimus1234
4. aug 2013

ahojte kocky ,
Mozno to bude blba otazka na moj vek ale nikdy som sa o to nezaujimala . ako casto mate styk pocas plodnych dni ? hovori sa ze nie je dobre stale je na tom nieco pravdy ? kolko krat pocas plodbych dni skusate ? alebo kedy pred ovulaciou zacat ?

linda20111
4. aug 2013

@mimus1234 podla toho ako casto je chut 🙂

cerez
4. aug 2013

@mimus1234 Podľa mňa stačí každý druhý deň.

mimus1234
autor
4. aug 2013

mna to len tak napadlo lebo niekto povie ze kazdy den nie je dobre tak neviem ci je na tom nieco pravdy alebo len povera . tak skusame kazdy druhy 🙂

bianka0111
4. aug 2013

No mne lekár povedal, každý druhý den....nech si naši bojovníci oddýchnu 😀 😀

cerez
4. aug 2013

Niekedy sme s manželom pozerali dokument, kde sa práve o tom rozprávalo. A tiež sa zmienili, že ideálne je deň pauza. Tak sme sa toho držali. A na druhej strane sa aspoň z toho človek tešil a nebral to ako "šport". 😀

mimus1234
autor
4. aug 2013

@cerez no to je pravda aj ked mi este len zaciname takze to este nie je silene ale chene 🙂
nakoniec aj my skusame kazdy druhy aj ked odkedy cheme babo moj drahy by najradcej stale 🙂 uvidime dokedy mu to vydrzi

cerez
4. aug 2013

Pokiaľ je to v začiatku, tak prečo nie. Možno to bude úspešné a za 2 - 3 týždne už budeš robiť tehu test. 😀 😀

majka1981
4. aug 2013

Z hruba kazdy druhy den 🙂 . A potom ak si si uz ista, ze v ten den je/bola ovulka, tak moze byt aj den po sebe.

rozkosnica1
18. sep 2019

Tak asi 3x do dna ked sme sa snazili o babetko a zabralo

migifie
18. sep 2019

Tak ako sme to urobili my...tak sex sme mali bežne podľa chuti,ale ak sme sa začali pokúšať (nenútene...dali sme si na to rok a vyšlo to na 1x a to spontánne dvojičky) o bábätko,tak som sa začala viac sledovať,ovuláciu,ktorá sa prejavovala hlienom...cca ten hlien som mala 3-4 dni...jasne,viem,že je to v strede cyklu,ale každá mame iny počet dni, ja som mala 30-32 dnovy...potom som povedala manželovi,že asi teraz to zacalo (ovulacia) a v tie tri dni sme mali 3x za den 🙂 a vyšlo to...

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre