ahojte kocky ,
Mozno to bude blba otazka na moj vek ale nikdy som sa o to nezaujimala . ako casto mate styk pocas plodnych dni ? hovori sa ze nie je dobre stale je na tom nieco pravdy ? kolko krat pocas plodbych dni skusate ? alebo kedy pred ovulaciou zacat ?
mna to len tak napadlo lebo niekto povie ze kazdy den nie je dobre tak neviem ci je na tom nieco pravdy alebo len povera . tak skusame kazdy druhy 🙂
No mne lekár povedal, každý druhý den....nech si naši bojovníci oddýchnu 😀 😀
Niekedy sme s manželom pozerali dokument, kde sa práve o tom rozprávalo. A tiež sa zmienili, že ideálne je deň pauza. Tak sme sa toho držali. A na druhej strane sa aspoň z toho človek tešil a nebral to ako "šport". 😀
Pokiaľ je to v začiatku, tak prečo nie. Možno to bude úspešné a za 2 - 3 týždne už budeš robiť tehu test. 😀 😀
Z hruba kazdy druhy den 🙂 . A potom ak si si uz ista, ze v ten den je/bola ovulka, tak moze byt aj den po sebe.
Tak asi 3x do dna ked sme sa snazili o babetko a zabralo
Tak ako sme to urobili my...tak sex sme mali bežne podľa chuti,ale ak sme sa začali pokúšať (nenútene...dali sme si na to rok a vyšlo to na 1x a to spontánne dvojičky) o bábätko,tak som sa začala viac sledovať,ovuláciu,ktorá sa prejavovala hlienom...cca ten hlien som mala 3-4 dni...jasne,viem,že je to v strede cyklu,ale každá mame iny počet dni, ja som mala 30-32 dnovy...potom som povedala manželovi,že asi teraz to zacalo (ovulacia) a v tie tri dni sme mali 3x za den 🙂 a vyšlo to...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mimus1234 podla toho ako casto je chut 🙂