AHOJTE. Počas plodných dni je dobre mat sex každý deň alebo radšej každý druhý deň.
Niekde čítam že každý deň a niekde že každý deň nie je dobre. DAKUJEM.
17 krat kazde rano
Ved to robte ako sa Vam to paci a nie na povel.
Vraj každý druhý. Podľa mňa to stačí, ak si pozrieš, ako dlho vydrží spermia. Ale ako sama píšeš, odporúčania sú rozne. Ja sa ale riadim tym, že každý druhý.
@nika23t Dakujem za názor 👍 asi na tom niečo bude
Chcete plodiť alebo sa milovať? 👍🏼😉
Podľa toho sa zariad.
(Aby to aj manžela neomrzelo, ak mi rozumieš...)
@malinoismum ja rozumiem. Milujeme sa často, čiže muž ani nevie, že mám teraz plodne dni. Len som radšej napísala sem, čo je podľa vás žien lepšie. Reálne skúsenosti a podobne 😇
Moc moc držím palce 🙂 a som rada že si ma pochopila a inak, isto máš super muža 🙂
@malinoismum Dakujem! Si úplne milá 😘 mám, vďakabohu za neho ❤️ Drž sa 🥰
♥️💋🙏🏽🍀
no podľa mňa ak chceš otehotnieť, tak každý deň nie je výhra, pretože, ak to mám tak povedať, sa mužovi minú náboje :D nové spermie sa tiež chvíľku tvoria a je lepšie potom chvíľu počkať a milovať sa radšej ob deň :D 🙂
veľa párov keď nevie počať tak sa odporúča na niekoľko dní vydržať a skúsiť potom, lebo dnes má naozaj veľa mužov málo spermií v ejakuláte + sú málo pohyblivé a nevydržia dlho. držím palce, potom daj vedieť že ako ste dopadli ♥
@maud13 Dakujem veľmi veľmi ❤️
Staci aj obden podla mna, ale zase ked je chut... 🙂)
Mne doktor povedal ze ked mam odsledovany ovu ze kludne aj 3 dnova pauza a az potom, a potom obden, ze spermie potrebuju na dozretie cas.
Ale ktovie , ci sa tym treba az tak zaoberat 🙂)
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Denne 3x.