Cafte. Otazka priama. Vitaminy pred planovanym pocatim. Co vam ,,pomohlo,,?
Para orechy, jedol manzel. Maju velmi vysoky obsah selenu, ktory zlepsuje kvalitu spermii. A z orechov sa vstrebava lepsie nez z umeleho selenu. Podarilo sa nam na 1x. Prve dieta bez para na 7x
Mne gynekolog odporucil Ladeevita vitaminy je tam vsetko
@askim000 Ziadne umele vitaminy ti nezaručia ze otehotnies. Nakolko telo nevie spracovať umele vitaminy a väčšinu vylúči z tela von ako odpad. Zdrava, vyvážená strava a zivotny styl. Nikdy som nebrala žiadne umele vitaminy mam dve zdrave deti. Prvé skoro na prvy sup, druhé na prvy sup.
Pokial mas problémy s otehotnením treba riesit u gynekológa a spermiogram u muža. A po výsledkoch riešiť moznu liecbu.
Dobrý večer mne pomohol na otehotnenie kyselina listova tablety ..
@evittam rozumiem tomu, co pises, ale ja na vitaminy nedam dopustit kedze mne pomohli, vylucis to, co telo neprijme, co je navyse a podobne, ale to co potrebuje to si vezme 🙂
moj problem bol to, ze som mala problem s pestrou stravou, aby som tie vitaminy do seba dostala takouto formou :-/
@bambina1 to kedy podla mna neni uplne potrebne riesit. Ked vie, ze sa snazia, ze uz by chceli babatko, tak vtedy je ten spravny cas zacat nieco taketo brat. Ja som v tom case, ked sme sa snazili zacala uzivat Femibion, lebo ten obsahuje vsetko, co telo potrebuje a co nasledne bude potrebovat aj dieta, ked v brusku zacne rast 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@askim000 Mne pomohol inozitol a kyselina listova. Je to obsiahnute v Inofolicu, ale ja som objednavala cisty inozitol z netu. Vyjde to lacnejsie.