Po dlhoooom čakaní sme sa konečne rozhýbali a začíname 🙂 Chcela by som len vedieť, či je treba brať už pred otehotnením nejaké vitamíny okrem kyseliny listovej. Dakujeeem
skus aj partnerovi dat nejake vitaminy... ja som brala kyselinu l. a manzel jedol vitamin E a zadarilo sa 🙂)
určite by som brala vitamíny, ale hlavne v potrave + kyselinu listovú a vynechala by som sladkosti. Jeden známy lekár (nie gynekológ) mi potom v tehotenstve stručne poradil: calcium kalsický vždy, jadrové ovocie a veľa zeleniny. Ale i tak som prišla o pol zuba 🙂 počas tehotenstva. No brala som aj Pregnavit celé tehotenstvo 1 tbl denne + kys. listovú.
ja som počas tehu užívala maternu a kyselinu listovú, samozrejme som jedla veľa ovocia a zeleniny 🙂
ahoj moja ja beriem femibion 800 a ktomu vitamin E a ovocie a zeleninku papam
ja som brala calibrum baby plan a potom calibrum mami 🙂,prajem vela šťastia 😉
Ja som brala femibion 🙂
aj vit. E je fajnovy, je z toho aj krasna plet 😉 ale celkovo vela vit. v strave, nielen v tabletkach
Ja som brala len kyselinu listovú a aj počas prvých mesiacov tehotenstva.
ja som ani pred ani pocas nebrala nic.. je to uplne zbytocne pokial dodrzujes zdravu zivotospravu... teda ovocie, zelenina, mliecne vyrobky, masko, pohyb, slniecko a cerstvy vzduch 😉 narodil sa mi zdravy chlapec v 39tt 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
neni to povinne,ale dala by som si sem-tam B radu,E,C a tu kys.listovu,ale aj nejake zelezo v strave,....a to pred aj pocas tehotenstva,....