Prosim vas, brali ste nejake vitaminy uz ked ste sa snazili o babatko? Mam na mysli teraz tie z vas u ktorych to neklaplo na prvy sup, pripade ste boli po potrate.
Doktor mi nic nepredpisal, mam sa ozvat az v marci ak sa mi dovtedy nepodari otehotniet a budeme to nejako riesit, ale chcela by som tomu pomoct, alebo aspon urobit vsetko preto aby som uz o babatko neprisla. Dakujem.
teraz najviac treba kyselinu listovu
My sme kvoli mojmu zdravotnemu stavu mali iba jednu sancu a vyslo to na prvy sup chvalabohu. Gyn mi odporucila minimalne mesiac pred snazenim zacat brat vitaminy Ladeevita a este som to podporila Gynex kvapkami.
Určite kyselinu listovu , ja som brala tri mesiace pred tehotenstvom a potom este pocas .
Urcite kyselinu listovu a do ovulacie alchemika
Keď budeš jesť veľa zelenej zeleniny, tak to bude ok.
Inofolic , a otehotnela som hned v ten mesiac ako som ho nasadila
Ahoj ja som brala Femibion 1, každý druhy den som si davala železo, vit D (ten som ale uživala dlhodobo niekolko rokov, avsak je dolezitý pre otehotnenie) a pila Alchemilku. Podarilo sa nam po 3 mes. A ešte som zabudla par sačkov som si davala pred ovu inofolicu lebo mi pomaly dozrievali vajička
Kyselinu listovú a gynex kvapky.
Na tie gynex kvapky som počula veľa dobrých recenzií
Nosifol. Pri prvej dcérke sme sa snažili rok, mesiac som pobrala nosifol a hneď na ďalší som otehotnela. Teraz čakáme druhé o ktoré sme sa snažili pol roka, opäť stačilo brať mesiac nosifol a na ďalší už dve čiarky na teste.
Ono záleží či nemá aj partner problém so spermiami. Ja som brala Inofolic combi a hormóny lebo som nemala ovuláciu ani menštruáciu...manžel folandrol, vitamíny e,zinok,selén, kyselina listová, Q10, kotvičnik zemný.... Po 3 mesiacoch sa nám podarilo ..nedarilo sa nám 3 roky.
@marion30 kolkokrat za den treba pit a ake mnozstvo?
@danielkadandy predavaju uz nasackovanu,aspon 1,2 krat denne,listovku som mala 800mg raz denne
@natalindaaaaa a naco je dobry ten inofolic? To staci brat tak ze par dni pred ovu? Myslela som ze to treba v kuse nejaky cas
@danielkadandy ja som si davala par dni pred ovu jeden sacok vecer. Mala som kupenych tu z MK par sackov, lebo v lekarni su dost vysoke ceny zan tak som si ho davala len pred ovu lebo posobi na rychlejsie dozrievanie vajicok (aspon tak mi povedal lekar). Ja som mala ovu neskoro 20-26dc preto som si tym chcela "privolat" rychlejsi rast vajicka, teda skorsiu ovu a tym padom kratsi cyklus 😊
Predám Ladeevita, zostalo mi 58 ks. Cena: 13 € (+ poštovné).
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.