Baby brala som inofolic vmk, muz folandrol maca kotvicnik pil viac nez tri mesiace obaja co mam este skusit?☹️Snazime sa rok uz prave robime vysetrenia ja mam mrchu ako hodinky za tipy rady skusenosti
@diaszoky veľa veľa zienkam pomohol INOFOLIC, takže ten by som brat neprestala....dva krát denne..a chlap určite Folandrol...u nás zabralo za mesiac 🙂
Inofolic aj Folandrol môžu dopomôcť k otehotneniu, ale sú to len výživové doplnky a vôbec "zabrať", proste niekto počas užívania otehotnie, niekto nie...niekto by otehotnel aj bez toho, iba je náhoda, že akurát berie aj vitamíny. Ja som napr. brala Nosifol forte 1,5 roka, a otehotnela som vtedy, keď som to už 2 mesiace nebrala, lebo som mala toho plné zuby....najlepšie bude, keď ich užívaš ďalej a počkáš na výsledky vyšetrení a budeš sa riadiť odbornými odporúčaniami.
@diaszoky ak sa vam rok nedari, tak ti vyzivove doplnky nepomozu, bude tam nejaky problem. vitaminy a babske recepty pomozu takym, ktore problemy nemaju a otehotneli by tak ci tak. hovori zo mna zial vlastna skusenost, tiez ma kadejake vitaminy a masaze na prekrvenie zenskych partii stali jednu dobru vyplatu a nakoniec sa zistil taky problem, ze by som bez pomoci modernej mediciny nikdy neotehotnela.
nám sa podarilo až po 1,5 roku... a to mám 23 a problémy neboli... tiež sme brali inofolic aj folandrol, mala som aj čipky, čo napomáhajú k lepšiemu prostrediu pre spermie, merala som si ovuláciu atd, ale na prvý šup mi zabral až clostillbegyt - je to však na predpis a berie sa max. 3 cykly, potom prestávka a zas... mne to však pomohlo hneď... je to vyslovene tbl. na otehotnenie v jednoduchosti povedané :D
tie výživové doplnky určite nie sú zlé, ale zázraky nečakaj
Ja som pila alchimilkovy čaj a papala som kyselinu listovú a priateľ kotvicnik pil a po pól roku sa nám to podarilo ❤️
Nepiť nefajčiť
@veronika3110 ani clostilbegyt neni všeliek , to si treba uvedomiť, ale super, že tebe pomohlo 🙂 clostilbegyt sú silné hormóny, môžu sa brať max. 6x za život. Ono v podstate vyvolá ovuláciu a pomáha, aby sa dozrelo kvalitnejšie vajíčko....ale k tehotenstvu je dlhý proces - musí sa stretnúť so zdravým spermiom, musí sa správne uhniezdiť, atď. Ja som napr. tiež otehotnela po prvom cykle užívania - no bol z toho len prázdny gestačný vak, musela som ísť na kyret. Potom som to ešte viackrát užívala, a tehotná som opätovne nezostala.
To len preto píšem, aby autorka si nemyslela, že Clostilbegyt jej problém určite vyrieši.
@bolarazjedna samozrejme že nie, len som napísala svoju skúsenosť, čo pomohlo mne... teraz ako píšeš svoju skúsenosť, tak s tým som sa stretla fakt prvýkrát.. väčšinou ked sa rieši clostill tak ho každý len chválil a mal pozitívne skúsenosti 😕
autorka, ja som postupne tiez skusala vselico a inspirovali ma skusenosti inych. caje, inofolic, vitaminy, neskor aj clostilbegyt som brala a nic. ale mnohym to pomohlo, tazko povedat, ci to bola len nahoda, alebo to bol skutocny ucinok - ci by otehotneli aj tak alebo nie.
drzim palce
@radussska999 nerieme obaja vluse pol roka
@matkahelka a sky problem ti bol?
@diaszoky nepriechodnost vajcovodov
@veronika3110 no ja som práveže od veľa žien počula, že to brali niekoľko mesiacov, a nezostali tehotné. Ale rovnako veľa žien píše, že otehotneli po clostilbegyte. Ono je to ťažké laicky hodnotiť účinnosť, keď aj veľa lekárov to napíše iba skusmo, bez odhalenia príčiny (a keď napr je problém so spermiami, tak clostilbegyt nepomoze), plus ako tu čítam, niektoré žienky posúvajú svoj zostatkovy clostilbegyt iným ženám len tak po dohode.....
Niekedy proste treba iba vyčkať (aj ked je to ťažké, keď nevieš, ako dlho más čakať). Môže sa nedariť aj keď všetko je v poriadku. A takisto sa môže zadariť, aj keď je problém - ako aj v našom prípade.
@janetinka27 dakujem ja uz mam plne zuby mesacne davat jednu vyplatu na vitaminy☹️
@bolarazjedna presne znama nemala problem sni ona nainon tehu bola po 3ch rokoch. A ovulku mam videla to na sone
@veronika3110 super, že ti to tak rýchlo zabralo. Či to bolo clostilom alebo náhoda, že v ten cyklus sa zadarilo ktovie..ja mám zlú skúsenosť, veľa folikulov, následne cysty a bábo nikde...ale tak u mňa pochybila lekárka čo mi to predpísala len pre môj vek hoci ja s dozrievaním vajíčok problém nemám.
@bolarazjedna presne tak, bohužiaľ musím s tebou suhlasit. Brala som clostylbegyt 3mesiace,ovu bola potvrdená lekarom,planovany styk, spermiogram vtedy ok a tehotna som nebola😔sposobilo mi to akurat riadne rozhadzany cyklus,spinenie takmer cely mesiac,zhorsena plet a kila navyse😔 nehovoriac o naladach a precilivenosti z hormonov..a sklamani,ked kazdy mesiac som chodila na folikulometriu ako na klavir,snazili sme sa kedy sme mali.. a nic🙄tak drzim palce
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.