Aké tabletky sú najlepšie na podporu otehotnenia?

sabrosita
18. jan 2015

Ahojte babinec chcem sa vás opýtať ake máte skúsenosti ktore tabletky vam pomohli ked ste chceli otehotnieť? Nemyslím žiadne drastické a take ze sa nam nedarí ale take co by dopomohli aby to bolo rýchlejšie neviem sa správne vyjadrit :D dakujemvelmi pekne za všetky rady! 🙂

evittam
18. jan 2015

@sabrosita Ziadne tabletky na to neexistuju. Nepchaj do seba ziadnu chemiu a nechaj tomu volny priebeh.😉

sabrosita
autor
18. jan 2015

Ale je ich kopec na zlepšenie ale samo nechcem chémiu ale nieco prirodnejsieho charakteru len ako doplnok ci vitamín co ma najlepsie ohlasy 🙂

zuzulik1234
18. jan 2015

kyselina listova napriklad Femibion 800, dostanes kupit v lekarni a inak co najviac vitaminov, pestra strava... nic ine uzivat nemusis....

maca283
18. jan 2015

A este tekvicovy sirup je to prirodny produkt a kyelinu listovu a horska borievka aj tie Su to prirodne produkty www.just.sk

lilyianka
18. jan 2015

teraz je hrozne v mode uzivat kys. listovu, co som si vsimla, tak som sa na to pytala mojho lekara pred vyse polrokom, kedze som ju chcela brat v predstihu a jeho odpoved bola: mate zahradu, ak ano, nic si nekupujte, len pekne jedzte odtial zeleninu a ovocie a nic ine mi netreba .. 🙂

lenz
19. jan 2015

Inofolic to je kys. list a este nieco

lucyannmary
19. jan 2015

Mne mpja lekarka odporucila inofolic - inozitol a kys. listova 🙂

veronikax
19. jan 2015

@sabrosita Gynex ;) su to ciste bilinky ;) Beriem ho prvy cyklus ;)

sabrosita
autor
20. jan 2015

@zuzulik1234
@veronikax
@lucyannmary
@maca283
@lilyianka dakujem vam baby no tak to ja jem samu zeleninu aj ovocie hlavne ted vela mlieka kvôli vapniku aj ked by som nemala lebo mam intoleranciu ale čítala som ze je to dobre ked sa človek snaží, tak skúsim teda tu kyselinu listovú 🙂 nechcem práve sa napchávať tabletkami a všelijakou čistou chémiou ale nieco take najmenej zasahujúce do organizmu tak ta kyselina or tekvicovy znie fajn na male prilepšenie 🙂

lucyannmary
20. jan 2015

ten inofolic je vo forme prasku, nasype sa to do trochy vody a vypije... mne, ked to lekarka odporucala, tak mi vravela, ze to su vlastne latky telu vlastne (nie nejaka chemia), tak tym nic nepokazim... 🙂 tak uz Ty si zvaz co a ako a rozhodni sa...

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre