Aké tabletky a vitamíny vám pomohli otehotnieť?

nikola5666
16. okt 2021

Ahojte baby čo vám dopomohlo otehotniet nějaké vitamíny alebo tabletky, Snažíme sa třetí rok a stále nic Som už zoufalá 😥Ďakujem za každé rady.

00momo
16. okt 2021

Mne produkty Tiande na FB je slupina a pani mi nastavila kúru

lucijalucy
16. okt 2021

Inofolic, gynex som užívala ja a priateľ Folandrol.

nataly285
16. okt 2021

@nikola5666 mne tiež gynex, inofolic a bylinné vložky od Tiande a prestať si sledovať plodné dni, nechať tomu voľný priebeh..manžel folandrol..obidvaja zdravšia strava, viac pohybu, obmedziť alkohol na minimum, joga. Držím palce🍀🍀🍀

emalka
16. okt 2021

@nikola5666 predpokladam ze vsetky vysetrenia uz mate urobene a pricinu neviete najst? Priechodnost vajcovodov, spermiogram, imunologia, hematologia, hormonalny a krvny obraz? Viete kazdy mesiac kedy ovulujete?

Vela ludi prisaha na Vitex a Macu, nejaky fertility caj od bylinkarky z Ciech, sestra zas vravi ze im asi pomohli bylinkove kvapky pre muza aj pre nu od VitaHarmony.

Hlavne ale treba vediet co telu chyba a skusit sa od toho odrazit. S neplodnostou som bojovala 6 rokov takze som poskusala fakt hocico a pritom to bolo zbytocne kedze vysetrenia nakoniec nasli problem neriesitelny vitaminmi.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
danielina30
16. okt 2021

@nikola5666 Skusala som asi vsetko a po takmer 3 rokoch pomohlo toto a nielen mne

luci_ba
16. okt 2021

@nikola5666 ak sa snažíte tretí rok, smer gynekolog aby spravil vyšetrenia, ak nič nenájde pripadne CAR

heymissg
16. okt 2021

@nikola5666 čaj kotvičník a možno ma tu niekto vysmeje, ale počúvala som hudbu na YouTube na "fertility". Rok sa nám nedarilo, potom bum dvojčatá

danielina30
16. okt 2021

@heymissg asi si to mala noc nahlas 😂😂 Gratulujem k dvojitému šťastiu ❤️😞

heymissg
16. okt 2021

@danielina30 bohužiaľ jednému prestalo biť v brušku srdiečko... ale sme veľmi vďační aj za toho jedného ❤

heymissg
16. okt 2021

@danielina30 ale inak veľa báb tam písalo že to funguje🙃

sylvia_123
16. okt 2021

@heymissg ahoj, zaujalo ma to co si pocuvala vyhladam na youtube? A o com to je prosim? 😃

heymissg
16. okt 2021

@sylvia_123 no to je vlastne relaxačná hudba, mne to veľmi vyčistilo hlavu... ale sú rôzne, niektoré sú animácie, niekto má fertility jogu, ale ja som pri práci počúvala len tú relaxačnú hudbu

heymissg
16. okt 2021

@sylvia_123 a ešte ma napadlo, že som videla jedno YouTube video od psychologičky, ktorá vysvetľovala, že veľa žien, čo sa snaží, tak si hovorí že nemoze mať deti a že sa nedarí, telo si to zoberie za svoje a sobotu je plodnosť. Tak treba myslieť pozitívne aj keď úplne rozumiem zufalstvu

nikola5666
autor
16. okt 2021

@00momo poznám tiande aj som si chcela objednat ale ta paní co objednávala pisala že nevíte aka je příčina neplodnosti abez toho mi nemože doporučit produkty ktore by mi pomohli. Lebo som Nebola este ku gyn, ani manžel nejako sme to neřešili mislely sme si že sa to časom podaří 😔

nikola5666
autor
16. okt 2021

@heymissg dakujem skusim aj nemožné 🙂Mám napisat iba fertility?

nikola5666
autor
16. okt 2021

@heymissg to je mi moc luto škoda 😥

emalka
16. okt 2021

@nikola5666 to dava zmysel. Zbytocne sa budete dopovat vitaminmi ak mate napr. zablokovane vajcovody. Prva vasa cesta by mala ist ku gynekologovi.

nikola5666
autor
16. okt 2021

@danielina30 koupím to normálně v lékárni či sa to objednává? A može to brát aj partner?
@luci_ba ak sa nám to ani tento mesiac nepodaří Hned po skončení MS utekam ku gyn.

danielina30
16. okt 2021

@heymissg To mi je luto 😢

danielina30
16. okt 2021

@nikola5666 ja som to objednala, nemali to u nás v lekárni. Partnerovi by to asi nepomohlo. Mne to hlavne na polycisticke vaječníky pomohlo. Po 3 mesiacoch som bola na kontrolu a vaječníky oveľa lepšie a ešte v ten cyklus som aj otehotnela. Už som to poradila viacerým ženám a naozaj fungujú. Dúfam, že ti prinesú šťastie

nikola5666
autor
16. okt 2021

@emalka nie ako som spominala ešte som nebola na visetreni ani manžel,, Macu som užívala kotvičnik, alchemilku pregnafolin Serafin čaj zdravía ovu testy ktore bolí pozitivně ale aj tak nic, 😐

nikola5666
autor
16. okt 2021

@lucijalucy gynex počula som o nom skusim, Afolandrol máme doporučila to paní z lékárně že vraj pře muža na richle spermie, zobral cca 10 kusov askoro celé baleníe máme ešte nechcela som donho pchat tolko chemie.

nikola5666
autor
16. okt 2021

@nataly285 ďakujem skusim ties ten inofolic ❤️

nikola5666
autor
16. okt 2021

@emalka ano ako som pisala po skončení MS idem aj já aj manžel.

nikola5666
autor
16. okt 2021

@danielina30 akolke baleníe si do brala Kim si otěhotněla, Dakujem vám kiež by by stě malí pravdu ♥️

marianna_peskova
17. okt 2021

Pre mňa Femibion, pre muža vitamíny Centrum. Počali sme na prvýkrát snaženia.

heymissg
17. okt 2021

@nikola5666 fertility meditation🙂 vyhodí rôzne veci, ale môžeš si vybrať čo ti najlepšie zapisuje.

nikola5666
autor
17. okt 2021

@marianna_peskova femibion je to ako pregnafolin však? Paní v lékárni vravela že je to to iste len femibion je drahsí no tak to som už užila celé baleníe amuz kotvičnik zemny anic.

nikola5666
autor
17. okt 2021

@heymissg to je aj pře muzov či len pře žení?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre