Ahoj snažilky a maminky 🙂
Dnes som bola na odberoch hormonálneho odberu v prvej fáze cyklu (4DC). Ďalší odber bude naplánovaný v priebehu cyklu. Chcem sa však opýtať, aké skusennosti máte s výsledkami ? Pozitívne výsledky, negatívne a následná liečba? Proste dajte všetky skusennosti týkajúce sa HP
Pekný večer 💋
@marinecka95 ahoj, ako si dopadla? Ak sa smiem spýtať. Ja som bola na odbere kvôli HP včera, čiže 5 DC. O miminko sa snažíme 7 mesiacov, viem, že nie je to dlho, no už nemôžeme moc čakať a nechávať to na náhodu. V marci budem mať 41. 2 x som síce "otehotnela", ale neuhniezdilo sa to tak ako sa malo o odišlo to.
Budem rada, ak mi dáš vedieť 🙂
@zuzkalujza ahoj 🙂 dopadlo to tak, že sa snažíme další cyklus :( hormonálny profil mám v poriadku a lekárka nevidí dôvod prečo sa nám nedarí ... posledné mesiace ale nemám ovulaciu na 14 DC ale až 20 DC .. od 26 už špiním a 28/29 dostanem MS - 🤦🏼♀️
@marinecka95 a boli ste aj na spermiograme? My ideme aj tam po vysledkoch z HP. Tak som zvedava. A potom uz do centra, tak uvidime, co nam povedia. 😕 Len keby to nestalo tak strasne vela ☹️
@zuzkalujza áno boli - je super .. neviem kde je problém .. Dr zvažuje aj laparoskopiu či tam niečo nenájdu čo na sono nie je vidno
@marinecka95 ja som zvedava, ako to nam dopadne. Ale podla mna bude cely problem v mojom veku. Dakujem ti za tvoj cas a drzim moc palceky 😘
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj.. Moja skúsenosť je ze mi zobrali krv na 3DC a hneď ma poslala na endokrinológiu pre zvýšený prolaktin. Viac mi už krv nebrala a neriešila.. . Na endokrinológii mi povedali ze ma vezmú až na jar/leto 2020 lebo majú plno.. 😪 Takže som vybavená a vyše pol roka sa môj stav nebude riešiť 😡 strašne sa hnevám lebo mam zle vysledky z onkogynekologie a DR mi tam povedal ze sa mame snažiť lebo nevie zaručiť co bude do budúcna.. . Neviem ci je to dobrý postup.. Gynekologička sa ma zbavila..nič mi nepredpisala.. Len do mňauz rok tlači drahý Inofoloc... Endokrinológia až v lete 2020.. 😪