Rada by som chcela vediet vase nazory pripadne skusenosti s kvapkami Gynex?Dakujem
@dominidzga mne zase opak Inofolic uskodil...rozhadzal cyklus, sposoboval krce a bolesti krizov....
@mouse14 achjaj, tak vidiš, zjavne je to veľmi individuálne.... ale ako ten gynax nie je zly, mne sa aj cyklus upravil, len som mala pocit, že mi to nič nepomohlo, lebo som bola frustrovaná z toho že som neotehotnela ...
@dominidzga ako dlho si ho uzival?Mne ho dali lebo mam Pco
v lete som bola na laparoskopii, začala som v septembri, čiže dva mesiace a aha, už som tehotna 🙂 ... ale tak ak maš diagnostikovane PCO tak ten gynex je originalny, lebo to su prirodne kvapky..., a skus piť čaj z myšieho chvosta, tej je fakt super na tieto veci 🙂 myslím, že lepší a účinnejší ako alchemilka...
@dominidzga dakujem pekne za radu 🙂 skusit mozem
Dobrý večer rada by som sa vás chcela opýtať či mate nieake skúsenosti z gynexom lebo by som si ich chcela objednať lebo z priateľom sa snažíme o bábätko už dlho a stále nič
mouse 14 Ahoj za aku cenu máš ten gynex?ďakujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mouse14 ahoj, ja som ho užívala, podľa mňa neublíži,ale ani nepomôže, ... ja som ho brala na to, aby sa mi upravil cyklus a tiež som si naivne myslela, či sa mi skôr nepodarí otehotnieť, ale nič. Zbytočne vyhodené peniaze. Ale cyklus sa mi upravil 🙂
a taktiež sa mi viac osvedčil Infolic, ani som ho nestihla douživať, a bola som tehotná 🙂