Aké sú bolesti pŕs v tehotenstve?

renusko09
20. mar 2019

Ahojte maminy 😊 chcela som sa vás opýtať aké ste mali bolesti pŕs ci je to ako keby ste mali dostali ms alebo je to iná bolesť keď ste zistili ze ste tehotné

amieima
20. mar 2019

@renusko09 je to veľmi individuálne. Ja som nemala žiadne alebo len minimálne bolesti.Kamaratka bolesti prirovnáva k tým pred menštruáciou.

renusko09
autor
20. mar 2019

No Lebo ja nemávam bolesti pŕs pred MS ale včera som pocítila bolesť pŕs pri chôdzi nebolo to nič strašné a dnes to už pomyzlo tak neviem o co tu ide 😊

ellieellie
20. mar 2019

Vôbec žiadne som nemala ani v jednom tehotenstve 🙂

renusko09
autor
20. mar 2019

A nemala si ani žiadne príznaky??? Okrem tých prs

deti95060810
20. mar 2019

@renusko09 je to všetko veĺmi individuálne...každé tehu je iné...pri jednom som ani nevedela že som tehotná...

ukulela
20. mar 2019

@renusko09 mna bolei tak, ze som si na ne nemohla lahnut ... a naor od polky prveho tehotenstva som aj spavala v podprde. musela som. pri druhom ma zas neboleli ... tak vidis, vysoko individualne 🙂

lucka12399
20. mar 2019

@renusko09 ja som tehotna a moc ma prisa nebolia .. no skoro vobec len bradavky trocha a to len ked na ne pritlacim

renusko09
autor
20. mar 2019

A iné príznaky mate aké tehulky 😊

lucka12399
20. mar 2019

@renusko09 ja som uz v 11 tt a nemam ziadne priznaky 😀dakedy rozmyslam ci som vobec tehu ... ani nevolnosti no proste nic ..

renusko09
autor
20. mar 2019

Joj závidím 😊myslím v dobrom 😊

andreagartnerova
20. mar 2019

Strasne ma boleli aj v noci, mna bolo aj to ze som si dala dole podprsenku.

katieg85
20. mar 2019

@renusko09 mna nikdy prsia neboleli pred menzesom ako poniektore.az raz ma zacali strasne svrbiet bradavky.zacalo to asi tyzden po oplodneni,nevedela som oco ide az dokym mi nemeskal menzes.stalo sa mi to iba pri prvom dietati.mam 4 deti a pri ostatnych nic

sono2
20. mar 2019

@renusko09 nemám ani som nemala pred zistením, dokonca má bolia 5 dní pred ms. Pri oboch tehu bolesť ani napätie nebolo ani celé tehu.

lily333
21. mar 2019

@renusko09 U mna je to takmer to iste, len pred ms som mavala len obcas bolesti a pri tehotenstve sa mi prsia zaroven aj celkom rapidne zvacsuju 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre