Prosím Vás aké ste mali hcg keď ste mali ukončený 4tyzden (som 15dpo) a mám hcg 60, neviem či je to v poriadku??? U lekára mi len povedali že mám prísť v stredu znova na odber a uvidí sa.
@veronikaa006 28dc -283hcg....cca 13dpo
@veronikaa006 V 4tt som nevedela ze som tehotna. A úprimne nikdy som neriešila výšku hcg.
@veronikaa006 ja som mala hcg 80 2dni potom ako mi mala prísť ms( v pondelok) vo štvrtok som išla znova na odber a bolo 250..o týždeň bolo vidno mini gestacny vak a o ďalší týždeň uz srdiecko.momentálne som v 14tt
Akoze sorry, ale v 4tom tyzdni toot roses? Ak si nebola na umelom, tak zatial nic neries. V tom tyzdni bud som este ani nevedela, ze som tehotna alebo som toto ani nevedela, ze mam riesit. Ale to je mala hodnota. Ale zalezi na tom, kolky den so presne. Cize plus-minus.
@yanni som po mimomaternicovom a keďže som už jedno prekonala tak mi hrozí aj ďalšie, takže preto
@dollyzv tak si ma potešila, dúfam že aj u mňa to tak bude
@veronikaa006 ak ti stupne na dvojnásobok tak je to na najlepšej ceste ;) keď bude hcg nad 1000 bude vidno gestacny vak...
A nasad si kyselinu listovú ak ešte neberies..tá je v prvých týždňoch najdôležitejšia
@veronikaa006 ja som mala na 11 dpo 50 hcg.Tak si myslim ze to mas ok
Ja som mala v 4tt 2600 hcg a v 7 tt som mala 75tisic už
@veronikaa006 ahoj ja som mala medzi 4.-5.tt hcg 280 a tiež podozrenie na mimomaternicove ale nakoniec to začalo cca klesať a spontánny potrat ale dúfam, že to nebude tvoj prípad, držím palce a veľa zdravicka 🙂
@veronikaa006 a správne, nie je dôležité koľko máš hcg ale akú ma tendenciu, teda či rastie alebo klesá, a tiež je rozhodujuce ako rýchlo rastie, po ďalšom odbere budeš vedieť ;)
@dollyzv dnes som mala 340 tak dúfam že to bude ok
@veronikaa006 vyzerá to super 🙂
@veronikaa006 ja som tiež po 2.mimomaternicovych a tiež mám strach...teraz som po umelom oplodnení
@veronikaa006 ako si dopadla? dúfam že to krásne rastie 😍
@sagaa bolo to mimomaternicove 😓
@veronikaa006 drzim ti palce nech to nabuduce dobre dopadne!!! vela sil!
@veronikaa006 to mi je ľúto..viem čo prežívas.Mala som presne to isté... obidva vajcovody mi zobrali.. Takže nič iné mi neostalo len ísť na umelé oplodnenie a teraz na 4 vklad sa podarilo.Hcg mám cez 3000 no uvidíme či niečo uvidím na ultrazvuku.. Takže si bez vajcovodov teraz? Alebo si to mala niekde inde uhniezdene?
@sagaa jeden vajcovod mám. Pri prvom mimomaternicovom mi nevybrali vajcovod, az teraz. No len teraz mi to trvalo rok a pol kým som otehotnela znovu kto vie ako to bude teraz...Tebe držím silno palce. Kde chodíš do centra?
@veronikaa006 jaj tak...tak keď máš ešte jeden vajcovod tak môžeš ešte prirodzene otehotnieť.. ja chodím do repromedici
@sagaa viem len z dvoma mi otehotnieť trvalo rok a pol....Od vtedy čo som mala prvý krát mimomaternicove tak som prestala mať ms, mám zle hormóny.....
@veronikaa006 no ja som z jedným vajcovodom otehotnela po 5 rokoch a nakoniec bolo aj to mimo... držím silno palce nech sa zadarí 🙂
@sagaa mozem sa spytat ako ste na to prisli ze mate mimomaternicove? Resp mali ste dajake tazkosti?
@carinka888 nemala som žiadne ťažkosti.Na ultrazvuku doktorka nič nevidela iba prázdny vak..
@veronikaa006 a to skade vies hcg?
@nela6 z krvi
@veronikaa006 mne nic take nerobili, nerozumiem skade maju zenske tolko vela hodnot, skoro kazdy tyzden 🤔
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@veronikaa006 3týdny 0 - 5 28 dní (4t) 3 - 426 35 dní (5t) 18 - 7,340 42 dní (6t) 1080 - 56,500 49 - 56 dní (7-8t) 7,650 - 229,000 57 - 78 dní (8-11t) 25,700 - 288,000 79 - 100 dní (11-15t) 1 3,300 - 253,000 Druhý trimester 4060 - 65,400 Třetí trimester 3640 - 117,000