Ahojte ktorú značku používate??
Ja používam z tety drogérie, ale vôbec nemám silne čiarky.
Použivala som clearblue ale sú odost drahšie.
Ja som spokojná so značkou intimed.. 😊
@rosalie1411 fakt? Mne vôbec neukazuje silnú čiarku tiež so skúšala tento cyklus a nič.. Možno tento mesiac nemám ovu?? 😣
Mne práveže vždy pekne ukáže... A nemôže byť, že máš posunutu ovulku?
pokial ale neukazuje silnú čiarku nemusí byt na vine test.. Kľudne nemusíš mat ovulaciu
Baby co myslite o mojich testoch vyššie?
@rosalie1411 neviem cyklus mam 28.. Vždycky mam ovu 13 14 deň dnes je18
A odkedy testujes?
@leyla9 podľa mňa mu ešte trošku chyba.. Netestovala si aj dnes? Ale ovulka sa blíži, takže isto sa snažte dnes, zajtra a ak sa chce aj pozajtra 😊
@rosalie1411 od 11 tého dc, od vtedy len slabá čiarka
Hmm.. No tak môže to byť aj anovulacny cyklus alebo sa jednoducho ovulka posunula na neskor. Testuj ďalej a uvidíš. Inak meranie bazalnej teploty je spoľahlivejšie ako testy..
@rosalie1411 prave som testovala a myslím ze je ovu dnes ale priateľ nebude dnes doma az zajtra na večer príde 😣🙈 myslíš ze to nestihneme ked bude sex az zajtra ale bol aj vcera 🙄
@rosalie1411 pred par minútami robený 13DC🙈
@rosalie1411 test vyšiel pozitívny ale ráno som mala dnes teplotu 36.7 myslíš ze pri takejto teplote je Možné ovu?
@leyla9 no napr. Ja mávam ovu až obden po poslednom pozitívnom teste.. Každá to mame inak. Niektorá ma ovulku hneď v deň pozitívneho testu a niektorá do 48 hodín.. Ale ak merias aj bazalku, tak ti to potom pekne vyznačí.. Ale určite stačí, keď ste mali včera a budete mat zajtra.. To je akurát, neboj 😊 a keď to má vyjsť, vyjde to.. Hlavne sa preto nestresuj... 😊
@rosalie1411 no dnes aj keď test vyšiel pozitívny muz nie je doma a príde az zajtra na večer 🤷🏽♀️
@rosalie1411 a myslíš ze BT je v pohode 36.7 mne sa zda ze pocas ovu by mala byt nižšia ci sa mýlim?
@leyla9 každý má inú bazalnu teplotu pred ovu a po OVU.. Ak máš graf, tak pridaj.. 😊
Ahojte baby, po pol roku neuspesneho snazenia som prvykrat vcera na 10ty den cyklu pouzila Clearblue digitalny test, a vysiel pozitivny, znamena to ze ovulacia by mala prebehnut podla navodu od 24-36 hodin , po vybrati testu z testera aj dve krasne ciarky.Doteraz som pouzivala ovulacny mikroskop ale tam nikdy neboli ziadne paprade, ani vcera.Ak sa nechcete trapit ci su ciarky dostatocne a ci mate naozaj ovulaciu, odporucam.
@oriesok32 za mňa nie už to nekúpim 😀
Ziadnee
@rosalie1411 najhorsie testy mne neukazu ani druhu ciarku stalo sa to uz viac krat:D
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja mam testy tu z modrého koníka od bab za kus 0.20centov a su super včera som mala 12dc a ukázal dosť silnú oproti 11DC len ešte nie pozitívnu čiarku tak ešte budem ďalej testovať 🙂