Aké máte skúsenosti s ovulačným testom Clearblue?

katika1811
28. nov 2019

Ahojte ake mate skusenosti s digitalnym ovulacnym testom clearblue?

flientica
28. nov 2019

Je to pohodlnejsie co sa tyka toho, ze nemusis moc odoberat do nejakej nadobky a tu potom umyvat, susit, zakazdym oplachovat aby bola sterilna a podobne. Inak je to asi to iste ako ostatne ovulacne testy. Tam to inak funguje tak, ze mas ten umely obal a do toho vlastne zasuvas tie testovacie tycinky

katika1811
autor
28. nov 2019

@flientica dakujem krasne a je to vlastne 100percentne co sa tyka vysledku?

slniecko35
28. nov 2019

100 % teda nie su, ja som mala vsetky negativne cely cyklus, uz som bola nestastna, ze budem musiet ist doktorke, no a mam syna

rp123
25. jan 2020

@katika1811 ja ich nechcem teda už nikdy viac, po prve sú drahšie a po druhe v den keď mi lekár potvrdil,že som mala ovulaciu tak ovulacny test mi ukázal,že ju nemam.Tam je už len zle to,že majú citlivosť 40,najlepsie je tak 10 alebo 20😉

katika1811
autor
25. jan 2020

@rp123 ano suhlasim stym, ze neukazu stale spravne :/ pozeram vacsinou na hlien ak.je takh aky ma byt je potrebne sa dalske 2 dni snazit alebo ako.lebo ja som uz jelen z toho 😅😅

rp123
25. jan 2020

@katika1811 ja mávam zasa pri alebo pred ovuláciou bolesť na vaječníku,takze tiež vtedy nejako sa snažíme,ak sa da🙂

katika1811
autor
28. jan 2020

@rp123 ahoj chcem sa opytat ci je v poriadku ak mi 2 dni po sebe ukazal pozitivny ovulacny test ...vcera to bolo trochu slabsie ale bolo to vyhodnotene ako.pozitivne .... kedy potom nastane ovulacia?alebo uz prebieha??neeozumiem tomu nejak 😅

rp123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rp123
28. jan 2020

@katika1811 Ahoj, ak je pozitívny mala by byť tá druhá čiarka rovnako silná ako tá prvá. Ale ak sú dostatočne silné oba dni je dobre sa snažiť. Ak je, ako píšem rovnako silná ako tá prvá tak vtedy je alebo nastane ovulácia. Skúste sa snažiť v ten deň a pre istotu aj ten ďalší 🙂 po pravde už som tiež blbec z ovulácie, všade tvrdia, že ak sa ukáže čiarka treba sa snažiť a ovulácia nastane do 24-48 hodín, mne lekár povedal, že môže trvať aj max do 8 hodín, takže ktovie🙂

katika1811
autor
28. jan 2020

@rp123 presne aj ja som z toho uz zmetena😅lebo snazili sme sa 3dni pred a este dnes skusime uz a zajtra si dame pauzu😅😅tiez vsade pise inak ... ze este len nastane niekde citan ze do 12hod nastane no ktovie

rp123
28. jan 2020

@katika1811 to sa pekne snažíte, verím, že sa vám už podarí. Držím palce🙂

katika1811
autor
28. jan 2020

@rp123 joj tak dufam ... minuly mesiac sme skusilo 8dni vkuse ale to uz bolo take ako povinnost a nevyslo to teraz je ti uz ine nemyslim az na to tak snad😅

chrummka
30. mar 2020

@katika1811 mne to ukázal tento test tak isto, zisťovala som lebo som nevedela kedy mam ovuláciu. A ukázal mi dva dni, skúsili sme prvý a hneď sa podarilo, dcéra bude mať už 2 roky o chvíľu, cize za mňa su dobre tie testy.

erivavs
22. dec 2020

Ja mam velmi dobru skusenost. O druhe babatko sme sa snazili niekolko mesiacov, ale kedze stale dojcim, cyklus mam velmi nepravidelny. Tento mesiac sme sa teda riadili ovulacnym testom clearblue (ine som neskusala) a vcera som si robila tehotensky test - pozitivny! Vyslo to na prvy pokus! 🙂

zuzka_puska
25. feb 2021

@erivavs ahoj a môžem sa opýtať? Clearblue mi ukazuje dva dni po sebe usmiateho smajlíka, čiže ovuláciu....to znamená že ktorý deň z tohto je ovulácia? Prvý pozitívny test, či druhý? Nevieš mi poradiť? V pribalovom letáku som sa dočítala len to, že ovu prebehne do 48h od pozitívneho testu a som z toho vcelku zmätená 🤔🤷

katika1811
autor
25. feb 2021

Ahojte píšem sem po roku co som založila diskusiu akosi som na to zabudla a podarilo sa nám syncek ma uz 4.mesiace...robila som si aj ovulacne testy aj hmat krcka a konzistencia hlienu a pila alchemilkovy caj 🙂

zuzka_puska
25. feb 2021

@katika1811 super tak to gratulujem 💓💓💓 prosím ťa, vyznala si sa z tých testov clearblue? Veď oni dva dni po sebe ukazujú smajlíka, čiže pozit výsledok.... Teraz ktorý deň je akože ten najplodnejsi alebo ako, nevyznám sa v Tom 🤔

katika1811
autor
25. feb 2021

@zuzka_puska vies co clearblue niesu uplne presne tak isto mi ukazovalo cize som ztoho bola zmätená.. Ja som si kúpila obyčajne kde sú tusim 12ks alebo koľko a kúpila som si 3 baliky a Nie keď som si robila aj ráno aj večer a ako silnela čiarka aj druhá tak sa blížila ovulácia... Mne osobne hlavne pomohlo to ze som si po hmatom pozerala krcok ak bol Otvorený a okolo neho taky slizký hlien vedela som ze je ta správna chvíľa... A predtým som aj pila alchemilkovy caj 🙂

zuzka_puska
25. feb 2021

@katika1811 čaj som.tentokrat píla aj ja, od začiatku ms až doteraz, keď mi clearblue ukázal prvý plodný deň. Čítala som že sa pije len do ovulácie. Iné testy nemám, a za clearblue som dala dosť veľa €, keďže mi v lekárni poradili že sú najspoľahlivejšie 😔😔😔 nuž ale až doma som testovaním zistila, že vlastne ukážu dva plodné dni a že si neviem vybrať. Nič tak skúsime sa potuliť aj v jeden deň, a hneď aj v druhý, snáď to zaberie 🤣🤣🤣

mattkapd
25. feb 2021

Darujem cca 30ks ovulacnych testov.. Sú 10kove.. Osobný odber Prievidza

katika1811
autor
1. mar 2021

@zuzka_puska podľa. Mna clearblue sú nepsolahlive ja som ich kupovala tiež veľmi veľa :/ skus po sexe zdvihnúť hore nohy aj 🙂

zuzka_puska
10. mar 2021

@katika1811 ahoj, tak mne clearblue ukazovali ovu vždy na 19 a 20 deň cyklu. Testovala som od 10 dňa a tieto dva dni boli vždy pozitívne. Pila som tento mesiac alchemilku 2x denne, duphaston som nasadila po ovulácii ktorú mi ukázali testy. A som tehotná, včera som bola na odbere krvi. Ale je hcg nízke, len 171...dr nevylúčil mimomaternicové tehotenstvo, že pri takom nízkom hcg je všetko možné... 🤷 Myslela som, že mi budu brat každý druhý deň krv, aby zistil či hcg stúpa alebo nie, a namiesto toho má objednal až o dva týždne na usg a na opätovný odber krvi. Čiže neviem na čom som 😔😔😔 toľko moja skúsenosť, môžem dva týždne v strese čakať, či bude všetko ok alebo má čaká operácia 🤦

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre